Life

Vacanță de coșmar pentru Simona Gherghe. Vedeta de la Antena 1 a ajuns de urgență la spital

Vacanța de vis pe care Simona Gherghe și-a luat-o pentru a se relaxa s-a transformat într-un adevărat coșmar. Vedeta de la Antena 1 a ajuns să fie transportată la spital.
04.01.2023 | 22:59
Vacanta de cosmar pentru Simona Gherghe Vedeta de la Antena 1 a ajuns de urgenta la spital
Simona Gherghe a ajuns la spital. Ce a pățit vedeta în vacanță. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a decis să își ia o pauză de la tot și să plece din România la început de an. Vedeta a optat pentru Italia de această dată, însă lucrurile nu au mers însă așa cum s-ar fi așteptat, ci din contră, au devenit un coșmar.

Vacanța de vis a Simonei Gherghe a devenit un adevărat coșmar

După ce în urmă cu câteva zile, vedeta anunța că fiica ei are probleme de sănătate, se pare că lucrurile au devenit și mai dificile.

ADVERTISEMENT

Vacanța de vis a Simonei Gherghe s-a dovedit a fi un real coșmar, iar prezentatoarea tv încă nu înțelege cum s-a putut întâmpla așa ceva.

La fel ca și alte vedete și prezentatoarea emisiunii Mireasa își ține la curent fanii cu mai toate întâmplările din viața ei. Așa s-a întâmplat și de această dată, când, într-o postare pe contul personal de socializare, aceasta le-a dezvăluit urmăritorilor săi cele mai recente noutăți.

ADVERTISEMENT

Vedeta a publicat o imagine de pe patul de spital și se pare că a suferit un accident după sesiunea de ski.

Nu este clar cum s-a întâmplat sau ce s-a întâmplat, cert este că Simona Gherghe a suferit o fractură destul de serioasă. Vedeta va fi nevoită deci să stea departe de efort o bună perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

“Se mai întâmplă și de-astea…”, a scris Simona Gherghe pe contul personal de Instagram, în dreptul imaginii postate pe patul de spital.

Simona Gherghe, probleme majore chiar înainte de a pleca în vacanță

Și asta nu este singura problemă care i-a dat mari bătăi Simonei Gherghe în ultimele zile. Pe lângă faptul că fiica ei era bolnavă, înainte de vacanță, vedeta a aflat că zborul ei va avea o întârziere de câteva ore.

ADVERTISEMENT

Pentru că a ajuns deja la aeroport, aceasta a fost nevoită, alături de întreaga familie, să aștepte ore în șir până când a avionul a decolat.

La acel moment, Simona Gherghe a transmis un mesaj dur companiei aeriene respective, având în vedere neplăcerile cauzate.  “Ai făcut-o lată, lată…”, a fost reacția prezentatoarei TV la adresa companiei aeriene.

ADVERTISEMENT