Life

Vacanță de coșmar pentru un turist la Londra. Ce a pățit când a vrut să se cazeze. A plătit 4 mii de euro pentru așa ceva

Cum și-a luat țeapă un bărbat care își dorea să viziteze Londra. Greșeala care l-a făcut pe turist să piardă 4.000 de euro într-o secundă.
23.05.2024 | 19:09
Vacanta de cosmar pentru un turist la Londra Ce a patit cand a vrut sa se cazeze A platit 4 mii de euro pentru asa ceva
Cum și-a luat țeapă un turist care își dorea să viziteze Londra. Sursa foto: Freepik, Pixabay
ADVERTISEMENT

Un turist a aflat pe propria piele că, uneori, vacanța vine la pachet și cu evenimente neplăcute. Ca de obicei, acesta a ales să povestească tuturor pățania lor. Bărbatul vrea ca experiența lui să fie o lecție pentru cei care au de gând să călătorească în Londra și nu numai.

Cum a fost păcălit un turist care își dorea să vadă Londra. Bărbatul a rămas fără 4.000 de euro dintr-un foc

Rezervarea și planificarea unei vacanțe nu sunt deloc sarcini ușoare. De cele mai multe ori, din cauza entuziasmului, unele persoane scapă din vedere anumite lucruri. Cum ar fi faptul că nu tot ceea ce se prezintă în online este real.

ADVERTISEMENT

Țepele din mediul online sunt la ordinea zilei, iar persoanele care plătesc vacanțe scumpe sunt mereu ținta preferată a escrocilor. A aflat asta pe pielea lui un turist care urma să plece în Londra.

Entuziasmat că a dat de o adevărată comoară în ceea ce privește cazarea în Londra, bărbatul nu a mai fost atent la nimic. Londra este unul dintre cele mai scumpe orașe din lume, așa că o cazare ieftină nu este de ratat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a găsit un astfel de chilipir a fost dispus să plătească câteva mii de euro pentru a-și asigura șederea în Londra. Însă, pentru a afla și adresa exactă, i s-a mai cerut o altă sumă de bani. Naivitatea l-a făcut să bage din nou mâna în buzunar.

La scurt timp după ce și-a asigurat cazarea, turistul a avut parte de o surpriză neplăcută. A văzut că apartamentul pe care îl plătise era din nou disponibil pentru a fi închiriat.

ADVERTISEMENT

Turistul a plătit suplimentar taxa pentru o adresă care nu i-a fost comunicată niciodată

Bărbatul a recunoscut locuința după imaginile postate. Inițial, a crezut că este o greșeală, însă totul s-a dovedit a fi cât se poate de real. Doar că, de data asta, locația apartamentului era alta.

”Cu o zi înainte de check-in, am primit un mesaj că trebuie să plătesc gazdei 1500 £ (1760 €) ca garanție pentru a primi adresa. Mi s-a părut foarte ciudat. Apoi, am găsit fotografiile listate din nou. De data aceasta, ca un apartament diferit și o locație diferită. Știam că sunt înșelat!”, a spus turistul pe Reddit.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost de-a dreptul șocat, mai ales că a apelat la una dintre cele mai cunoscute platforme de închirieri. Potrivit relatărilor sale din mediul online, după ce a sesizat că totul este o țeapă, a început demersurile pentru a-și recupera banii.

Turistul nu a primit niciun răspuns. Din contră, managerul platformei i-a spus că cel mai bine ar fi să plătească suma de 1.500 de lire solicitată de gazdă pentru a i se comunica adresa.

Bărbatul a urmat sfatul primit și a plătit suma respectivă gazdei. În acel moment, a trăit a doua dezamăgire legată de vacanța din Londra. Nu i s-a comunicat nicio adresă și a rămas și fără bani.

Turistul a luat legătura cu asistența locală pentru rezervări pusă la dispoziție de respectiva platformă. Din păcate, a primit un răspuns pe care nu și-l dorea. Și anume, faptul că acel anunț ascunde o schemă de escrocherie des întâlnită pe platformele de rezervări.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită