Life

Vacanță în paradis! Câți bani a plătit Dana Rogoz pentru o căsuță în Bali: ”E cea mai frumoasă cazare la care am stat vreodată”

Dana Rogoz se bucură de un concediu desprins dintr-un tablou, de câteva zile, iar acum vedeta s-a cazat într-o vilă superbă care i-a tăiat răsuflarea.
05.08.2022 | 17:20
Vacanta in paradis Cati bani a platit Dana Rogoz pentru o casuta in Bali E cea mai frumoasa cazare la care am stat vreodata
Dana Rogoz, vacanță de vis în Indonezia. Cât a plătit pentru o noapte de cazare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a plecat în vacanță în formulă completă, fiind însoțită inclusiv de Barbu, fiul lui Radu Dragomir din primul lui mariaj. Frumoasa șatenă le-a arătat fanilor casa în care va locui pentru câteva zile.

Dana Rogoz, vacanță de vis în Indonezia. Cât a plătit pentru o noapte de cazare

Dana Rogoz are parte de un sejur minunat în Indonezia, unde are parte de tot felul de experiențe. Peisajele sunt parcă pictate, la fel și vila în care s-a cazat vedeta împreună cu întreaga familie, pe insula Bali.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Vila Jasri Bay Hideaway, care dispuse de două dormitoare și un living imens, are piscină și vedere la mare. Pentru o singură noapte de cazare, conform booking.com, artista a scos din buzunar suma de aproape 1.700 de lei.

Cheltuielile par că nu sunt deloc o problemă pentru actriță, care se bucură ca un copil mic că a ajuns în Bali. Totodată, Dana Rogoz este foarte încântată de spațiul în care stă zilele acestea și care îi oferă toate cele necesare.

ADVERTISEMENT

„Cred că asta e cea mai frumoasă cazare la care am stat vreodată. Știu, am mai spus asta și la prima cazare din Bali, dar căsuța aceasta din lemn, așezată chiar pe plajă, a depășit-o totuși în clasament pe prima”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz, îndrăgostită de Bali

Dana Rogoz este îndrăgostită de vacanțele pe care le desfășoară în afara României. Actrița din serialul La Bloc a rămas uimită de locurile și peisajele din Bali, mărturisindu-le oamenilor că obișnuiește să schimbe foarte des cazările.

ADVERTISEMENT

Vedeta caută cele mai frumoase locații, se plimbă prin terasele de orez și adoră să facă piața, să cumpere tot felul de fructe exotice.

Templele nu au fost ratate de artistă și de familia sa, mai ales că sunt peste 20.000 în zonă. În această vacanță actrița a purtat pentru prima oară sarong.

ADVERTISEMENT

Momentul a avut loc atunci când Dana Rogoz a intrat în templul Pura Gunung Kaw, care se află aproape de centrul insulei Bali.

ADVERTISEMENT