Sport

Vacanțe exotice de Sărbători pentru oamenii din fotbalul românesc. Care au fost cele mai luxoase locații în care s-au distrat. Foto

FANATIK prezintă un material cu locațiile exotice de lux în care fotbaliștii au ales să își petreacă Crăciunul și Revelionul înainte de reluarea campionatului.
29.12.2021 | 16:53
Din Dubai în Seychelles, Brazilia și Maldive, fotbaliștii români au profitat din plin de pauza competițională. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jucătorii români din Casa Pariurilor Liga 1 și din străinătate, dar și alți oameni din fotbalul românesc, profită de pauza competițională și de Sărbătorile de Iarnă pentru a-și petrece vacanța departe de frigul din România, în locații exotice care i-ar face invidioși și pe cei mai bogați oameni ai planetei.

Adi Popa este unul dintre fotbaliștii cei mai pasionați de călătorii, iar fostul jucător al FCSB, actualmente la CSA Steaua, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre vacanța sa de lux din Seychelles.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș, Valentin Gheorghe, Dan Petrescu sau Adrian Mititelu Jr., vacanțe de vis de Revelion

Florin Gardoș a lăsat în urmă zăpada de la Satu Mare, orașul natal, și va petrece de Revelion la Dubai, unde va ajunge și Adi Popa din Seychelles.

Florin Gardos își va petrece Revelionul în Dubai. Sursă foto: captură Instagram Florin Gardoș
Florin Gardos își va petrece Revelionul în Dubai. Sursă foto: captură Instagram Florin Gardoș.

Tot în Dubai va petrece și Alexandru Crețu, fundașul central pus pe lista de disponibilizați de Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT
Aleandru Crețu, alături de iubita sa și hotelul Burj al Arab din Dubai. Sursă foto: captură Instagram Alexandru Crețu
Aleandru Crețu, alături de iubita sa și hotelul Burj al Arab din Dubai. Sursă foto: captură Instagram Alexandru Crețu

Alexandru Mățan, fostul jucător al lui Hag, stă în același resort cu Adi Popa în Seychelles, iar de Crăciun a cerut-o de soție pe iubita sa chiar pe o plaja de pe insula din estul Africii.

Alex Mățan și-a cerut iubita de soție în Seychelles. Sursă foto: Instagram Alex Mățan
Alex Mățan și-a cerut iubita de soție în Seychelles. Sursă foto: Instagram Alex Mățan.

Alexandru Mățan a petrecut și în Dubai alături de foștii săi colegi de la Farul Constanța, Andrei Ciobanu și George Ganea.

ADVERTISEMENT
Alex Mățan, alături Andrei Ciobanu și George Ganea în Dubai. Sursă foto: Instagram Alex Mățan
Alex Mățan, alături Andrei Ciobanu și George Ganea în Dubai. Sursă foto: Instagram Alex Mățan

Valentin Gheorghe petrece în Dubai alături de Marcos Llorente

Valentin Gheorghe se bucură și el în vacanța din însoritul Dubai, destinația preferată a fotbaliștilor români în această iarnă. Mijlocașul FCSB-ului s-a pozat la piscină alături de starul lui Atletico Madrid, Marcos Llorente, accidentat în acest moment.

Valentin Gheorghe, petrecere la piscină cu starul lui Atletico Madrid, Marcos Llorente. Sursă foto: captură Instagram Vali Gheorghe
Valentin Gheorghe, petrecere la piscină cu starul lui Atletico Madrid, Marcos Llorente. Sursă foto: captură Instagram Vali Gheorghe.

Anamaria Prodan se simte ca acasă în Dubai, de unde își dirijează afacerile și dă petreceri ca în povești, etalându-și Lamborghiniul de 500.000 de euro despre care a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Anamaria Prodan își etalează formele în însoritul Dubai, noua ei casă. Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan Reghecampf
Anamaria Prodan își etalează formele în însoritul Dubai, noua ei casă. Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan Reghecampf.

Eric de Oliveira s-a întors acasă în Brazilia de Sărbători, în Nova Iguacu, unde încearcă să își rezolve problemele medicale așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Eric de Oliveira, acasă în Brazilia de Crăciun și Revelion. Sursă foto: Instagram Eric de Oliveira
Eric de Oliveira, acasă în Brazilia de Crăciun și Revelion. Sursă foto: Instagram Eric de Oliveira.

Răzvan Raț se distrează și el în „țările calde”, alături de familie și prieteni, așa cum a făcut-o de fiecare dată în ultimii ani.

Răzvan Raț, cu sania pe plajă alături de familie. Sursă foto: Instagram Răzvan Raț
Răzvan Raț, cu sania pe plajă alături de familie. Sursă foto: Instagram Răzvan Raț.

Dan Petrescu, Revelion în Maldive alături de superba sa soție, Adriana, Victoria Beckham de România

Dan Petrescu și-a petrecut ziua de naștere în Dubai alături de soția sa, Adriana. „Bursucul” însă va petrece Revelionul în Insulele Maldive.

Dan Petrescu a petrecut în Dubai ziua sa de naștere alături de soția sa Adriana. Sură foto: Instagram Adriana Petrescu
Dan Petrescu a petrecut în Dubai ziua sa de naștere alături de soția sa Adriana. Sură foto: Instagram Adriana Petrescu.

Tot în Maldive se vor afla de Revelion și Marco Dulca, jucătorul Chindiei Târgoviște, alături de jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu.

Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu vor petrece de Anul Nou în Insulele Maldive. Sursă foto: Instagram Miki Buzărnescu
Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu vor petrece de Anul Nou în Insulele Maldive. Sursă foto: Instagram Miki Buzărnescu.

Adrian Mititelu Jr. va sărbători Revelionul în New York City

Fiul omului de afaceri care deține FC U Craiova 1948 s-a bucurat de Crăciun alături de tatăl său, care a obținut o permisie de o zi de la închisoare. De Revelion, vrea să uite de problemele din familie și situația de la echipă și a plecat în vacanță în Statele Unitate ale Americii.

Adrian Mititelu Jr., Revelion în New York City. Sursă foto: Instagram Adrian Mititelu Junior
Adrian Mititelu Jr., Revelion în New York City. Sursă foto: Instagram Adrian Mititelu Junior.

Aflat pe lista posibililor înlocuitori ai lui Mirel Rădoi pe banca echipei naționale a României, Adrian Mutu și-a făcut vacanța în Republica Dominicană, unde și-a vizitat cele două fete și s-a întâlnit cu fostul său antrenor, Marcelo Lippi.

Adrian Mutu, întâlnire cu Fabio Capello alături de cele două fiice din căsătoria cu Consuelo. Sursă foto: Instagram Adrian Mutu
Adrian Mutu, întâlnire cu Marcelo Lippi alături de cele două fiice din căsătoria cu Consuelo. Sursă foto: Instagram Adrian Mutu.

Microbiștii mai au de așteptat până când Liga 1 se va relua, iar etapa a 22-a va debuta pe 21 ianuarie cu meciul FC Argeș – Dinamo.

ADVERTISEMENT