Fotbal intern

Florin Gardoș a dezvăluit prețul astronomic al unei fripturi la restaurantul lui Salt Bae

03.01.2021 | 16:13
Florin Gardos a dezvaluit pretul astronomic al unei fripturi la restaurantul lui Salt Bae
ADVERTISEMENT

O parte dintre fotbaliștii români petrec Anul Nou în vacanțe exotice, în ciuda pandemiei și a restricțiilor de circulație din România și din Europa.

Deși majoritatea românilor își vor petrece de această dată Anul Nou acasă, în fața televizorului, fotbaliștii români nu au renunțat la vacanțele exotice, în ciuda faptului că este cea mai scurtă pauză de iarnă.

ADVERTISEMENT

Este și cazul lui Florin Gardoș, Adi Popa sau Răzvan Raț, care își petrec vacanța de sărbători în locații exotice, departe de restricțiile din Europa.

________________________________________________________________________________

UPDATE, 3 ianuarie, 16:10 / Florin Gardoș a dezvăluit cât costă o friptură la celebrul restaurant din Dubai al lui Salt Bae. Gardoș a fost alături de un prieten care e mare fan al lui Salt Bae. Amicul lui Gardoș și-a sărbătorit ziua de naștere pe 29 decembrie, iar acesta a fost cadoul jucătorului lui Academica Clinceni pentru prietenul său.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș este unul dintre nenumărații fotbaliști care au mâncat la restaurantul din Dubai, pe unde au trecut Messi sau Ribery: „Am fost împreună cu un prieten de-al meu care își dorea neapărat să ajungem acolo, a fost ziua lui pe 29 decembrie și am zis ok, ăsta e un cadou de ziua ta.

Astfel, Gardoș a dezvăluit cât costă o friptură la restaurantul de fițe al turcului: „Friptura e foarte bună, dar foarte scumpă. Există un meniu în momentul când e el acolo și vine să îți taie carnea respectivă și preturile încep de undeva de la 1600 lei. Pentru o friptură de 400 de grame!”, a spus fostul jucător al FCSB-ului, care este mar fan al fripturii de vită, pe care și-o procură proaspătă de la restaurant Vacamu și o gătește chiar el.

ADVERTISEMENT

________________________________________________________________________________

Cum petrec fotbaliștii români de Anul Nou în vacanțe exotice

Florin Gardoș se află alături de soția sa în Dubai, unde își încarcă bateriile înainte de reluarea campionatului. Dacă în perioada în care evolua în Premier League, fundașul central juca atât de Crăciun cât și de Revelion, de această dată fotbalistul a putut să profite la maxim de scurta vacanță.

Florin Gardos alaturi de sotia sa in desertul din Dubai. Sursa foto: captura instagram Florin Gardos
Florin Gardos alaturi de sotia sa in desertul din Dubai. Sursa foto: captura instagram Florin Gardos

Fotbalistul echipei Academica Clinceni este mare fan al fripturii de vită, pe care adoră să și-o prepare acasă, așa că nu a ratat ocazia să viziteze celebrul restaurant din Dubai al lui Salt Bae, turcul care a înnebunit planeta cu preparatele sale din carne, vizitat de cei mai mari fotbaliști din lume.

ADVERTISEMENT
Florin Gardos a savurat celebra friptura cu foita de aur a lui Salt Bae
Florin Gardos a savurat celebra friptura cu foiță de aur a lui Salt Bae.

Și Bianca Andreescu a călcat pragul restaurantului lui Salt Bae, care a răsfățat-o pe jucătoarea de tenis cu origini românești. Bianca se antrenează la Dubai pentru Australian Open și a petrecut acolo Crăciunul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Vanessa? (@biancaandreescu_)

Adi Popa și Răzvan Raț petrec Revelionul în Insulele Maldive și Bali

Adi Popa a revenit în Liga 1 la FC Voluntari, însă nu a renunțat la vacanțele exotice alături de partenera sa. Cei doi adoră să călătorească, iar Maldive este una dintre locurile preferate. Fostul fotbalist al lui FCSB a făcut senzație pe Instagram cu imaginile din vacanța sa de lux. Adi Popa și Mădălina au aterizat în Maldive imediat după Crăciun, iar cei doi au împărtășit cu fanii lor de pe Instagram imagini din vacanța de lux.

Adi Popa in Maldive alaturi de iubita sa, Madalina. Sursa foto: instagram
Adi Popa în Maldive, alături de iubita sa Mădălina. Sursa foto: instagram

Iubita fotbalistului de la FC Voluntari a încins atmosfera cu pozele publicate pe rețelele de socializare, în care apare aproape goală. O vacanță în Maldive costă cel puțin 3.000 de euro, însă jucătorul are de unde, după ce va primi de la Gigi Becali 52.500 de euro, fiind trimis în șomaj tehnic de patronul FCSB.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Popa (@77.adrian)

Nici Răzvan Raț nu se lasă mai prejos. Fostul fotbalist se află de aproape o săptămână în Bali (Indonezia), un paradis exotic și unul dintre cele mai frumoase locuri în care îți poți petrece sărbătorile de iarnă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Răzvan Raț (@razvanrat.official)

Raț a ajuns în Bali alături de familia sa înainte de Crăciun și pare că își va prelungi vacanța până după Anul Nou. Fostul internațional s-a pozat alături de fiica sa și o haită de…lupi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Răzvan Raț (@razvanrat.official)

ADVERTISEMENT