Life

Vacanțele care i-au înnebunit pe români în această vară. Mulți le adoră, deși nu sunt deloc ieftine

Vacanțele care i-au înnebunit pe români în această vară. Mulți au ales să plece acolo, deși prețurile nu sunt dintre cele mai mici.
30.08.2023 | 09:58
Vacantele care iau innebunit pe romani in aceasta vara Multi le adora desi nu sunt deloc ieftine
Vacanțele care i-au înnebunit pe români în această vară. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Care sunt vacanțele care i-au înnebunit pe români în această vară. Sunt multe vedete care le preferă și costurile chiar sunt demne de celebrități!

Vacanțele care i-au înnebunit pe români în această vară. Nu sunt ieftine deloc

Vacanțele celebre printre români sunt croazierele. Deși nu sunt deloc ieftine, ele au început să atragă din ce în ce mai mulți turiști și de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, șase nopți petrecute pe Marea Mediterană costă 600 de euro de persoană. Opririle sunt multe, iar zonele sunt unele de atracție pentru turiști.

Croazierele se fac inclusiv iarna, în zone în care este cald tot timpul anului, cum este în Emiratele Arabe. Acestea costă mai puțin a vând în vedere că nu sunt în sezon. Dar prețurile tot sunt în jurul sumei de 500 de euro de persoană, în ianuarie sau februarie, scrie Observator.

ADVERTISEMENT

Specialiștii în turism spun chiar că pe vasele de croazieră găsim o altă lume, fiind, de fapt, un mic oraș în care ne petrecem vacanța.

“Odată făcut check-in-ul intri într-un alt univers, fiecare vas este ca un mic oraş. Imaginaţi-vă viaţa la bordul unui vas care are de toate: de la spectacole de teatru, până la baruri, cluburi.

ADVERTISEMENT

Copiii de asemenea, sunt bineveniţi”, a declarat Florin Ionescu, consultant în turism. 

Poți merge în croazieră și în extrasezon

Unii chiar le recomandă turiștilor să aleagă extrasezonul pentru a merge într-o croazieră. Condițiile sunt aceleași, doar că prețurile ceva mai mici.

“Pe vas avem toate facilităţile şi avem şi pensiune completă. Chiar recomand turiştilor să meargă şi în extrasezon, respectiv de la jumătatea lunii septembrie, până în decembrie”, a declarat Florin Bidirel, manager vacanţe croazieră.

ADVERTISEMENT

Singurele părți mai proaste pentru croaziere sunt legate de transport. Trebuie să îți asiguri singur transportul până la locul de îmbarcare, care este, de obicei, într-o țară străină.

Așa că este posibil să trebuiască că plătești și bilete de avion pentru a ajunge la punctul de plecare.

ADVERTISEMENT
Tags: