News

Văduva bărbatului ucis la Padina de fiii vrăjitoarei Sidonia. „Toți trei aveau cuțite. Mai erau cu încă un băiat”

Văduva bărbatului ucis la Padina de fiii clanului Fabian, eliberați din arest de justiția română, spune că a existat și un al patrulea atacator
26.05.2024 | 11:52
Vaduva barbatului ucis la Padina de fiii vrajitoarei Sidonia Toti trei aveau cutite Mai erau cu inca un baiat
Soția bărbatului ucis de fiii vrăjitoarei Sidonia, noi declarații despre noaptea crimei. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Anghel, văduva bărbatului ucis de cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia la cabana din Padina în luna februarie, a declarat că pe lângă cei trei atacatori reținuți de Poliție a fost și un al patrulea bărbat care l-a atacat pe soțul ei în acea noapte. De asemenea, femeia a negat informațiile din presă cum că ar fi luat bani de la clanul de interlopi pentru a-și schimba declarațiile din instanță.

Văduva bărbatului ucis la Padina spune că a existat un al patrulea atacator

Elena Anghel a povestit, într-un interviu acordat celor de la Antena 3 CNN, că nu mai puțin de 20 de persoane au fost martori la conflictul din cabana de la Padina în urma căruia soțul ei, Sorin Anghel, a fost ucis. Aceasta a spus că, pe lângă cei trei atacatori reținuți de Poliție, ar mai fi încă unul.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă ar fi dat și el cu sticle în soțul său înjunghiat, și a povestit cum l-a identificat a doua zi, în prezența polițiștilor. „Mai erau cu încă un băiat înalt, în bar, care tot dădea cu sticle în soțul meu. Noi când am dat declarație în dimineața aceea, el a coborât la micul dejun ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Noroc că cumnata mea l-a văzut și a spus poliției că și el a fost”, a declarat Elena Anghel.

Femeia a spus că cei trei atacatori, prinși de Poliție după ce au încercat să fugă de la locul crimei, aveau cuțitele pregătite, în buzunar. „Toți au venit. Toți trei aveau cuțite. Eu chiar le-am văzut, erau cuțite mari, și sigur le aveau la ei. Le-au avut la ei, că imediat cum a venit după el l-a scos din buzunar”, a mai declarat Elena Anghel.

ADVERTISEMENT

Aceasta a povestit și că, în mijlocul conflictului izbucnit în barul cabanei, ea a reușit să-l așeze pe o masă pe soțul ei, care încă era în viață, pentru că se dusese pe propriile picioare. Aici, femeia spune că i-a scos tricoul soțului și a văzut că era plin de sânge după ce fusese înjunghiat de mai multe ori.

Totuși, ea spune că în acel moment, cei trei atacatori au venit pe la spatele ei și au continuat să-l înjunghie pe soțul ei, deși acesta nu se mai mișca. „Eu m-am pus pe el ca să-l țin în brațe și ei au venit de la spate și tot dădeau. L-am pus pe o masă, așa, în fund, era așa într-o parte și ei pe la spatele meu au venit și tot îi dădeau și cine era cu noi striga lăsați-l, lăsați-l că l-ați omorât deja, dar ei nu”, a mai spus Elena Anghel.

ADVERTISEMENT

Femeia a criticat decizia justiției de a-i lăsa liberi pe atacatori

Văduva bărbatului ucis în acea seară a povestit și cum a încercat să-și apere soțul în momentul în care întreg conflictul a izbucnit în local.

„Eram lângă bar și el (n.r. atacatorul) s-a dus spre soțul meu cu cuțitul și eu l-am apucat de mână am apucat să-l împing pe soțul meu pe ușă, ușa de lângă bar și a el a venit și a vrut să dea în el cu cuțitul.

ADVERTISEMENT

L-am apucat de cuțit, de mână și m-a târât până la ușa cealaltă și mi-a dat o palmă, două palme de fapt și a ieșit afară și s-a dus după el. Sorin a intrat înapoi că știa că sunt înăuntru”, a mai declarat Elena Anghel, care a criticat decizia Curții de Apel Ploiești, care la mijlocul lunii mai a hotărât că cei trei atacatori pot fi liberați din arestul preventiv și mutați în arest la domiciliu.

„Judecătorilor care au dat această sentință, cum pot să doarmă liniștiți când acești criminali sunt în libertate. O să fac tot ce-mi stă în putință ca acești criminali să fie pedepsiți”, a mai spus femeia, care a negat informațiile apărute în presă, după eliberarea acestora cum că ar fi primit bani de la clanul Fabian pentru declarațiile sale din instanță. „Sigur ei fac ca să vadă publicul, să vadă, ca să mă denigreze pe mine. Nu, nu e adevărat așa ceva”, a mai spus aceasta.

Marian Laurențiu, zis și Solomon, Luis Fabian și Armando Fabian, fiii vrăjitoarei Sidonia din clanul Fabian sunt cei trei atacatori reținuți de Poliție. Până acum nu există totuși un film clar al evenimentelor petrecute în acea seară, în presă apărând imagini care ar putea indica că Sorin Anghel este cel care ar fi pornit scandalul, că el ar fi fost cel care i-a atacat primul pe cei trei, după ce aceștia s-ar fi luat de soția sa, care dansa pe o masă din local. Presa a scris și că acesta din urmă făcea parte dintr-un clan din Târgoviște.

ADVERTISEMENT
Tags:
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”