News

Văduva bărbatului ucis la Padina, în lacrimi după ce atacatorii au fost eliberați din arest. ”Era plin de găuri pe spate”

Omul de afaceri ucis cu sânge rece la Padina, Sorin Anghel, a lăsat în urmă o văduvă îndurerată, care nu poate să creadă prin ce dramă trece.
23.05.2024 | 21:49
Vaduva barbatului ucis la Padina in lacrimi dupa ce atacatorii au fost eliberati din arest Era plin de gauri pe spate
Văduva bărbatului ucis la Padina, în lacrimi după ce atacatorii au fost eliberați din arest. ”Era plin de găuri pe spate”
ADVERTISEMENT

Femeia a reacționat după ce a aflat că presupușii ucigași ai soțului său au fost eliberați din arest preventiv și plasați în arest la domiciliu. Femeia spune că și-a văzut soțul ”găurit” de cuțitari, de fiii Vrăjitoarei Sidonia. Cu ochii în lacrimi, femeia spune că nu poate să treacă peste această tragedie.

Văduva bărbatului ucis la Padina, în lacrimi după ce atacatorii au fost eliberați din arest

”Nici nu pot să dorm de la imaginile de acolo. Noi am plecat de acasă cu gândul că plec la o petrecere. Şi acolo indivizii au venit spre mine, s-a iscat scandalul care s-a iscat.Toţi trei s-au dus în bar după el şi l-au pus jos. Şi au dat şi cu sticlele, cu lăzile, cu cuţitele. Toţi trei aveau cuţite. Nu l-au lăsat.

ADVERTISEMENT

L-am scos afară şi atunci am văzut că era plin de găuri pe spate. Au venit după el şi i-au dat, ca să nu scape. Erau cuţite mari, foarte mari, şi sigur le aveau la ei. Cum pot dormi liniştiţi judecătorii când aceşti criminali sunt în libertate?”, a declarat văduva lui Sorin Anghel.

În replică, Vrăjitoarea Sidonia, mama suspecților, spune că fiii săi sunt nevinovați și salută decizia instanței de a-i plasa în arest la domiciliu. Vrăjitoarea a declarat că s-a rugat și a ținut post ca fiii săi să fie eliberați din arest și să-și primească o pedeapsă pe meritul faptei lor.

ADVERTISEMENT

”Decizia e foarte corectă! Bine faci, bine găsești. Multă lume a apelat la noi cu probleme. Și eu am apelat la post și rugăciune și Dumnezeu ne-a ajutat”, a declarat Sidonia. Conform sursei citate, Sorin Anghel, afaceristul din Târgoviște ucis la Hotelul Belmont din Padina, ar fi vărul cunoscutului interlop Florin Ghinea, zis Ghenosu.

Înainte să fie ucis, bărbatul stătea la masă cu Eugen Sârbu, un alt văr al lui Ghenosu și un anumite Voicu, un locotenent de încredere al interlopului. De altfel, frații care l-ar fi ucis pe afacerist spun că ei doar s-au apărat, pentru că acesta i-ar fi atacat, inițial, cu maceta.

ADVERTISEMENT

Bărbatul ucis la Padina făcea parte dintr-un clan periculos

Potrivit Cancan.ro, Sorin Anghel deținea o firmă de pază în Târgoviște, însă vărul său Florin Ghinea ar avea, de asemenea, legătură cu această firmă. Mai mult, așa cum arată sursa citată, la petrecerea respectivă s-au consumat droguri, în timp ce Alex Velea a petrecut alături de suspecți.

Totuși, artistul a declarat că nu-i cunoaște pe acesta, dar că a socializat cu toată lumea din local, așa cum face de obicei. Sorin Anghel avea 41 de ani și a fost ucis de unul dintre frații Fabian, fiii Vrăjitoarei Sidonia. Se pare că scandalul ar fi fost pornit de la acum văduva lui Anghel, care ar fi dansat pe mese.

ADVERTISEMENT

În acel moment frații ar fi abordat-o, iar unul dintre ei i-a arătat semne obscene. Conflictul a degenerat, iar pe fondul consumului de alcool s-ar fi iscat o bătaie. Totul a culminat cu înjunghierea mortală a lui Anghel, cu o macetă, în spate. Rudele suspecților se tem acum pentru viețile acestora, în condițiile în care e de așteptat ca clanul Ghenosu să își caute răzbunarea într-un mod sângeros.

ADVERTISEMENT