News

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor l-a făcut praf pe Gigi Becali. Dumitru Dragomir a dezvăluit culisele “războiului”

Dumitru Dragomir a dezvăluit în emisiunea "MAX Profeţiile lui Mitică" motivele din cauza cărora Doina Vadim Tudor l-a atacat recent pe Gigi Becali.
05.03.2024 | 12:21
Vaduva lui Corneliu Vadim Tudor la facut praf pe Gigi Becali Dumitru Dragomir a dezvaluit culisele razboiului
Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali nu s-au înţeles niciodată, spune Dumitru Dragomir Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La mai bine de opt ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, soţia acestuia, Doina, a avut o ieşire publică suprinzătoare în care l-a atacat şi acuzat pe Gigi Becali.

Dragomir: “Familiile Vadim şi Becali nu au fost prietene niciodată”

Doina Vadim Tudor susţine că a fost umilită de Gigi Becali chiar la înmormântarea “Tribunului”, considerând că patronul FCSB nu şi-a dorit altceva decât să-şi facă publicitate pe seama acestei morţi.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a comentat acest scandal la MAXPROFEŢIILE LUI MITICĂ şi a dezvălui că acest atac al văduvei lui Vadim nu este neapărat surprinzător, ţinând seama de istoricul relaţiilor dintre cele două familii.

“Familiile Vadim şi Becali nu au fost prietene niciodată. Respingerea era reciprocă”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, în discuţia cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Vadim a fost un geniu, de multe ori neînţeles de unii. Eu, în decursul vieţii mele – şi am cunoscut academicieni, profesori – eu om mai deştept ca ăsta nu am văzut. Gigi era mai pricopsit şi orgolios, Vadim era învăţat şi nu se pleca. Cea mai mare înţelepciune a unui om este înţelegerea. Să îl înţelegi şi pe celălalt”, a mai completat fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În emisiunea “Poveşti de film cu Mara Bănică”, difuzată la Bollywood TV, Doina Vadim Tudor a rememorat momentele ce au urmat morţii “Tribunului” şi l-a acuzat pe Gigi Becali că a dorit doar să-şi facă publicitate în momentul în care politicianul a încetat din viaţă.

ADVERTISEMENT

“Acolo lângă catafalc, atunci când a venit Gigi Becali și i-au luat interviu, l-au întrebat: ‘Ce faceți acum? Ajutați familia? Ajutați Revista?’ și a zis: ‘Dar eu nu hrănesc câini și nu sunt obligat să ajut revista și dacă vor ajutor să mă cheme. Să anunțe la televizor că vor ajutor și le voi da’.

Nu s-a întâmplat niciodată pentru că nu aveam nevoie de ajutorul lui și de ce? Să își facă el campanie, publicitate. Rău ne-a umilit”, a mărturisit văduva fondatorului Partidul România Mare.

ADVERTISEMENT

Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani. A deţinut revistele “România Mare” şi “Tricolorul” şi, între altele, a fost inițiatorul și finanțatorul programului umanitar “Cina Creștină”, prin intermediul căruia săptămânal erau ajutaţi oamenii nevoiaşi.

VADUVA lui Corneliu Vadim Tudor L-A FACUT PRAF pe Gigi Becali

ADVERTISEMENT