Life

Văduva lui Leo Iorga și-a refăcut viața la trei ani de la moartea lui. Noul iubit a fost coleg cu regretatul artist. „Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu”

Văduva lui Leo Iorga și-a refăcut viața la trei ani de la moartea lui. Noul partener de viață al acesteia a fost coleg de breaslă cu artistul decedat.
07.10.2022 | 17:07
Vaduva lui Leo Iorga sia refacut viata la trei ani de la moartea lui Noul iubit a fost coleg cu regretatul artist Neam cunoscut tot prin prisma sotului meu
Văduva lui Leo Iorga și-a refăcut viața la trei ani de la moartea lui. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Văduva lui Leo Iorga iubește din nou la trei ani de la moartea artistului. Paula Iorga a mărturisit că noul ei iubit a fost coleg de breaslă cu răposatul său soț.

Văduva lui Leo Iorga are un nou iubit, tot cântăreț

Paula Iorga se iubește acum cu Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton, la trei ani de la moartea lui Leo Iorga. Aceasta a mărturisit că ea și actualul partener se cunosc de ceva vreme, dar sunt împreună de puțin timp. Tot datorită lui Leo Iorga s-au și cunoscut prima dată.

ADVERTISEMENT

Soția lui Leo Iorga a specificat că este foarte credincioasă și că s-a rugat la Dumnezeu pentru a primi în viața ei o persoană potrivită.

Văduva lui Leo Iorga, Paula Iorga, a mărturisit că a început noua relație de iubire în vara anului 2022 și că a mers chiar și cu actualul partener la mormântul soțului, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și să-mi aducă în viața mea o persoană potrivită și care nu știam care va fi, nu suntem de mult timp împreună, ne cunoaștem de mult timp, dar nu suntem de mult timp împreună, clar nu se cuvenea.

Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu, fiind colegi de breaslă. Totul s-a concretizat anul acesta, cam spre vară”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT
Paula Iorga și iubitul
Paula Iorga și iubitul. Foto: Facebook

Paula Iorga, declarație de iubire pentru Leo Iorga chiar dacă are un nou iubit

Chiar dacă are un nou iubit, Paula Iorga a spus că Leo va rămâne dragostea vieții sale și nimeni nu îl va putea înlocui.

„Leo va rămâne Leo forever, soțul meu, marea mea dragoste de 30 de ani, tatăl copiilor mei”, a mai spus aceasta, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Dar Paula Iorga și iubitul ei au vrut să aibă o oarecare oficializare a relației lor, astfel că au mers la o biserică și un preot le-a ținut o slujbă de binecuvântare pentru a putea fi împreună.

„Pentru mine a contat să avem o binecuvântare, eu sunt credincioasă, iar pentru că am dorit să fie o relație binecuvântată”, a mai povestit văduva artistului.

Fiul lui Leo Iorga mărturisea că tatăl lui s-a stins din cauza cancerului, dar că a fost unul dintre norocoșii care a mai trăit nouă ani de la vestea că are această boală fără leac.

ADVERTISEMENT