News

Văduva tânărului decedat la Petromidia, mesaj sfâșietor: „Trăiesc tragedia vieții mele, am rămas fără suflet”

Soția tânărului care s-a stins în incendiul de la Peromidia a distribuit un mesaj sfâșietor. Femeia a catalogat întâmplarea drept „tragedia vieții ei” și a spus că și-a pierdut sufletul.
03.07.2021 | 12:22
Vaduva tanarului decedat la Petromidia mesaj sfasietor Traiesc tragedia vietii mele am ramas fara suflet
ADVERTISEMENT

Explozia de la rafinăria de la Năvodari a produs șase victime. Cinci oameni au fost răniți, iar un tânăr de doar 32 de ani și-a pierdut viața.

Iulian Atanasiu a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fetiță de doar doi ani. Văduva își urlă durerea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Văduva tânărului decedat la Petromidia, mesaj sfâșietor: „Trăiesc tragedia vieții mele, am rămas fără suflet”

Iulian și Olesea Atanasiu erau căsătoriți de trei ani. Cei doi aveau împreună o fetiță de doar doi anișori. Cele două erau universului tânărului care a pierit în incendiu.

Ambii parteri de viață lucrau la Rafinăria Petromidia. Iulian Atanasiu a plecat la serviciu și nu s-a mai întors acasă.

ADVERTISEMENT

Cu un amestec de durere, furie și nepuțință, văduva își plânge pierderea pe rețelele de socializare. În acest timp, sute de oameni au transmis mesaje de condoleanțe și au postat amintiri cu bărbatul.

„Citez «În clipa în care ne naștem, deja îi suntem datori vieții cu o moarte» (Iulian)… Voi fi acră, voi fi arogantă, voi fi mai rea decât de obicei,” a scris tânăra.

ADVERTISEMENT

Ea a subliniat că nu o ajută cu nimic părerile de rău, dar le mulțumește oamenilor pentru ele: „vă mulțumesc pentru condoleanțe, dar dacă aș primi câte 1 leu pentru fiecare cuvânt de condoleanțe, cred că aș deveni dintr-o dată, nu știu cum să zic frumos, dar aș deveni o văduvă foarte bogată.” 

„Cred că pot zice că trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan la 2 ani. Chiar dacă am rămas fără suflet, știu că tati, dacă ar fi lângă mine, mi-aș primi cel mai de vis șut în fund pentru a mă ridica, și mai știu că nu s-ar plictisi să facă asta iar și iar și iar,” a adăugat.

ADVERTISEMENT

Sute de oameni, impresionați de drama femeii

Postarea distribuită de tânăra mămică a strâns sute de reacții. Oamenii au distribuit mesaje de susținere și au încercat s-o consoleze pe femeie.

„Sincere condoleanțe! Tot nu îmi vine sa cred ca este vorba despre el. Trebuie să fii puternica pentru micuța voastră, aveți sus un înger care vă veghează”, „te susțin, copilul meu cu drag, nu pot să-l aduc înapoi, dar pe voi vă pot susține ,” sunt câteva dintre reacțiile oamenilor.

Și colegii celor doi au reacționat. Oamenii sunt revoltați de tragedia petrecută și acuză condițiile de muncă din rafinărie.

ADVERTISEMENT
Tags: