Fotbal intern

Claudiu Vaișcovici le ține partea suporterilor în conflictul cu jucătorii lui Dinamo: „Au și ei o limită”

Claudiu Vaișcovici le ține partea suporterilor în conflictul cu jucătorii lui Dinamo: „Au și ei o limită”
Vaișcovici a vorbit despre conflictul dintre suporterii lui Dinamo cu jucătorii

Fostul golgeter al lui Dinamo, Claudiu Vaișcovici, a discutat despre conflictele dintre jucătorii lui Dinamo București și suporteri, în urma egalului făcut de „câini” la Chiajna, scor 0-0.

Într-un interviu acordat FANATIK.RO, Vaișcovici spune că înțelege situația iscată între suporteri și jucători, de la finalul partidei cu Chiajna: „Suporterii au și ei o limită. Păi îi mai suportă oare că sunt acum pe locul 12? Au mai suportat când au fost pe locul 5, 6, 4. Nu mai rezistă nici ei, cu numai promisiuni din gură. S-au săturat. Le dau dreptate, dacă au fost decenți. Nu e un lucru rău că i-au oprit suporterii. Bine, în gloată mai sunt vreo 2, 3 nebuni care mai dau câte o înjurătură, două. Dar dacă s-a stat de vorbă decent, eu zic că e bine că s-a întâmplat. Nu sunt de acord când sunt manifestările alea și cad victime mulți copii nevinovați, femei. Dar e normal că au stat la o discuție cu fanii. Se întâmplă peste tot, la cluburile care vor ceva.”

Claudiu Vaișcovici, despre scandalul dintre Armando Cooper și suporterii lui Dinamo

Cât despre scandalul în care a fost implicat Armando Cooper, Vaișcovici îl avertizează pe Cooper că va avea viață grea în compania ultrașilor „câinilor roșii”:  „A fost și conflictul cu Cooper. Păi ăla nu știe că e în România? El crede că e pe la el acolo. Păi tu nu știi că cu gloata nu te pui. Stai liniștit, vezi-ți de treabă, că nu o să mai prinzi terenul. Oricât de puternic psihic ești, tot pici. Sau poate vrea să plece și el de aici, că unde va juca… Mă rog, nu e un jucător rău, recuperează multe mingi, dar și pierde multe.”

Vaișcovici a vorbit despre conflictul dintre suporterii lui Dinamo cu jucătorii
Vaișcovici a vorbit și despre conflictul fanilor lui Dinamo cu Armando Cooper

Dinamo nu a mai câștigat o partidă din timpul mandatului lui Florin Bratu. La sfârșitului turului Ligii 1 Betano, „Câinii” se află pe locul 12 din 14 locuri, cu 13 puncte. Ultima victorie a fost în etapa a 6-a, scor 2-1 pe teren propriu, în compania celor de la FC Hermannstadt.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri