News

Val de accidente pe șoselele din România. Mai multe persoane au murit

Ultimele ore au fost un adevărat Infern pentru șoselele din România, fiind înregistrate mai multe accidente mortale în țara noastră.
05.12.2022 | 07:09
Val de accidente pe soselele din Romania Mai multe persoane au murit
Val de accidente în România. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Primul accident consemnat a avut loc pe DN2 în Suceava, lângă Drăgușeni. Doi bărbați au fost acroșați aici de un autovehicul, iar unul dintre ei, în vârstă de 67 de ani, și-a pierdut viața.

Val de accidente pe șoselele din România

Celălalt bărbat, în vârstă de 38 de ani, a ajuns în stare gravă la spital după ce a suferit mai multe răni. Potrivit presei locale, șoferul autoturismului a refuzat transportul la spital.

ADVERTISEMENT

Între timp, pe DN1 avea loc un accident foarte grav, soldat cu trei morți. În accidentul produs pe DN1 la Hula Bradului, trei oameni au murit și alți doi au ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din municipiul Sibiu.

”În această seară, în jurul orei 20,45, pe DN 1, km. 293 +500m, Hula Bradului, s-a produs un grav accident de circulaţie soldat cu decesul a 3 persoane şi rănirea gravă a altor 2. În accident au fost implicate 3 autoturisme, în prezent desfăşurându-se cercetări în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea evenimentului.

ADVERTISEMENT

Momentan, traficul se desfăşoară alternativ”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Din primele informații prezentate de salvatori sunt 5 victime. Echipajele SAJ și ISU au acordat asistență medicală în acest moment victimelor, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

În acest accident a fost implicată o ambulanță, care se afla în misiune și un camion. ”La fața locului a fost mobilizate și două echipaje SAJ dintre care unul cu medic. Din primele informații există 5 victime dintre care una este încarcerată. Intervenția este în desfășurare”, transmitea Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Iar dacă aceste drame nu ar fi fost îndeajuns, în Vâlcea, un șofer minor a lovit un cap de pod, astfel că o altă persoană și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Autoturismul condus de minor a lovit capul de pod din localitatea Băbeni, județul Vâlcea, fiind înregistrate în total trei victime. Conform primelor cercetări la volan se afla un minor, iar pasagerul din dreapta a murit.

”În urma impactului, pasagerul din dreapta față a murit, iar șoferul și celălalt pasager au fost răniți grav.  Victimele au 13, 14 și 16 ani”, au mai transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT