Life

Val de critici după ce un bărbat și-a dat foc la o emisiune TV populară: “Ce au ajuns să facă pentru divertisment”

Val de critici după ce un bărbat a ajuns să își dea foc într-o emisiune tv extrem de populară. Telespectatorii au fost șocați.
17.04.2023 | 15:26
Val de critici dupa ce un barbat sia dat foc la o emisiune TV populara Ce au ajuns sa faca pentru divertisment
Un bărbat și-a dat foc la o emisiune TV populară. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O emisiune tv extrem de populară a ajuns să fie aspru criticată pentru momentele difuzate. Un bărbat și-a dat foc chiar în timpul filmărilor, iar telespectatorii au rămas oripilați de ce au putut să vadă. De aici, acuzații dure au fost lansate.

Un bărbat și-a dat foc la o celebră emisiune din Marea Britanie

Există numeroase show-uri de talente pe glob. Cunoaștem deja prea bine faimoasa emisiune America’s Got Talent, care deja are mai bine de 18 sezoane, unde au participat inclusiv concurenți din România. 

ADVERTISEMENT

Și la noi în țară există Românii au talent, o emisiune de altfel extrem de populară. Chiar și așa, se pare că britanicii au cam întrecut măsura, sau cel puțin asta consideră cei care au fost cu ochii pe emisiunea ”Britanicii au talent”.

În ediția de duminică, un bărbat și-a dat foc în timp emisiunii. Un concurent a venit pe scenă, a rezolvat un cub rubik, iar mai apoi și-a dat foc. Momentul a devenit viral pe internet, însă nu a fost apreciat de publicul larg, ci din contră, a atras critici dure.

ADVERTISEMENT

Filmulețul este mai peste tot pe Twitter, iar nu puțini sunt cei care au fost șocați de moment. Mai mult de atât, unii internauți au catalogat întreaga scenă ca fiind toate inacceptabilă, având în vedere genul de emisiune. Alții în schimb au văzut un pericol imens pe scenă.

Val de critici din partea telespectatorilor

Și totuși cine a fost protagonistul? Thomas Vu este bărbatul care și-a dat foc pe scena de la ”Britanicii au talent”. El a fost acoperit cu un gel inflamabil care, ulterior, a fost aprins. Iar asta se întâmpla fix în momentul în care bărbatul rezolva un cub rubik.

ADVERTISEMENT

Jurații au fost impresionați de moment, astfel că l-au aplaudat la final. De cealaltă parte, telespectatorii au avut doar criticii dure. Unii spun că producătorii emisiuni au făcut asta doar pentru divertisment. De asemenea, alții au fost revoltați în condițiile în care în acel moment erau și copii în fața ecranelor.

”Ce a ajuns să facă BGT, să dea foc oamenilor pentru divertisment”, a scris o persoană pe Twitter. ”BGT s-a gândit să arate un tip care își dă foc în timp ce rezolvă un cub rubik. Nu s-au gândit la copiii care urmăresc emisiunea”, a scris altcineva.

ADVERTISEMENT

Menționăm că momente neașteptate mai au loc și la faimoasa emisiune Românii au talent difuzată de cei de la Pro Tv. Au fost cazuri în care unii jurați nu au putut să privească anumite numere și au preferat să le dea un ”Nu” concurenților respectivi.

ADVERTISEMENT
Tags: