Life

Val de critici dure la adresa lui Gheboasă. Fanii Survivor România l-au făcut praf: “Urât caracter. Demnitate zero”

Val de critici dure la adresa lui Gheboasă, după ce a decis să plece din cadrul emisiunii de bunăvoie. Fanii Survivor România l-au făcut praf.
12.01.2023 | 00:11
Val de critici dure la adresa lui Gheboasa Fanii Survivor Romania lau facut praf Urat caracter Demnitate zero
Val de critici dure la adresa lui Gheboasă Foto Survivor
ADVERTISEMENT

Gheboasă a decis să plece din emisiunea Survivor, deși a fost votat de public pentru a rămâne în continuare în cadrul show-ului de la Pro Tv.

Val de critici dure la adresa lui Gheboasă după ce a decis să plece de la Survivor

Concurentul care a decis și el să plece din emisiunea după eliminarea Mariei Constantin a fost aspru criticat pentru gestul său din ultima ediție din emisiunea Survivor.

ADVERTISEMENT

Fanii Survivor au cerut ca acesta să fie sancționat în orice fel pentru că Gheboasă și-a bătut joc de așteptările lor și de faptul că au folosit proprii bani pentru a-l vota să rămână mai departe în competiție.

„Caracter urât, bandana nu trebuie aruncată, un pic de respect echipei!”, a spus un fan, nemulțumit de faptul că artistul a aruncat bandana atunci când Dan Pavel a cerut să îi dea acest însemn al echipei sale.

ADVERTISEMENT

„Are un caracter de nota zero”, „Urât comportament! Prea multa aroganța și vedetism!”, au mai spus fanii de pe rețelele de socializare.

Un alt fan a spus că Gheboasă a arătat lipsă de respect pentru toți fanii emisiunii și că argumentele sale pentru a pleca acasă sunt rușinoase.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare absolut deloc normal să părăsești în modul ăsta această emisiune ! Pro-TV autosesizati-vă și din respect pentru cei care urmăresc această emisiune sancționați acest caz după cum trebuie! Rușinos și lipsit de demnitate, onoare și curaj!

Argumente de plecare: că sunt pe val acasă, mi-au crescut unghiile și îmi este foame. Rușinos, absolut rușinos”, a mai scris o fană a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Gheboasă, mesaj șocant în consiliul de la Survivor

Fanii emisiunii au avut o adevărată surpriză în seara de miercuri, la consiliul de eliminare, pentru că au plecat acasă doi concurenți, și nu unul singur așa cum era normal.

După ce a aflat că Maria Constantin va părăsi competiția, Gheboasă s-a ridicat în picioare și a plecat val-vârtej, în timp ce anunța că și el va pleca acasă.

Ulterior, Gheboasă s-a întors și a motivat decizia plecării, spunând că nu mai poate face competiției și că a fost o decizie proastă să vină la Survivor.

„Vă mulțumesc că ați fost alături de mine, acesta a fost drumul meu în Survivor, vă iubesc pe toți”, a spus Gheboasă.

ADVERTISEMENT
Tags: