Life

Val de glume pe seama Loredanei după o postare controversată a vedetei! ”Ceva site către doamna aveți?”

Loredana este, din nou, în mijlocul unor discuții cât de poate de înfierbântate, motivul fiind, așa cum e și lesne de ghicit, o postare în care artista epatează, din nou, cu calitățile sale fizice, ironiile pe acest subiect devenind deja din ce în ce mai des întâlnite pe conturile ei de socializare.
31.07.2021 | 15:35
Loredana pozeaza in ipostaze fierbinti Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana nu se sfiește deloc să arate, în ciuda faptului că e departe de prima tinerețe, că încă are forme de invidiat și că poate concura, când vine vorba de senzualitate, cu mai tinerele sale colege de breaslă. Sau chiar și cu alte tinere, nu neapărat cântărețe, dar cunoscute prin lumea bună și fină a vieții de noapte.

Loredana, val de ironii pe seama pozelor

Loredana a postat, din nou, pe conturile ei de socializare câteva fotografii în care artista, care a depășit deja pragul celor cinci decenii de viață, își expune cu generozitate bustul voluptos cu care a fost înzestrată de mama-natură și – deși ea neagă – care ar fi fost ușor îmbunătățit de medici esteticieni renumiți.

ADVERTISEMENT

Iar postarea cu pricina a ”dat foc” multor admiratori de-ai vedetei, pozele cu pricina având câteva zeci, chiar sute, de comentarii adunate. Nu toate pozitive, evident, mulți reproșându-i vedetei lipsa de inhibiții și faptul că nu mai este la prima tinerețe pentru a face asemenea gesturi.

Cu toate acestea, chiar dacă Loredana nu răspunde provocărilor, sunt destul care s-au amuzat copios pe tema fotografiilor postate de artistă. ”Ce mișto e culoarea pielii mașinii”, a scris unul dintre urmăritorii Loredanei, spre amuzamentul câtorva zeci de oameni.

ADVERTISEMENT

Loredana, propuneri de ”reconversie” profesională

Pozele, unele chiar prea explicite pentru gusturile unora, au strâns comentarii fără număr. Iar multe dintre comentariile pe care le-a primit artista fac referire la o ”reconversie” profesională a cântăreței, sugerându-i-se să se apuce și de filme dedicate adulților.

”Ceva site către doamna aveți?”, a întrebat unul dintre urmăritorii Loredanei din spațiul virtual, iar răspunsurile pe această temă, cele publicabile, evident, au fost cu duiumul: ”Am cautat si nu am gasit nimic cu ea… railor”, ”O avea onlyfans mă, mai caută, mai caută”.

ADVERTISEMENT

Normal, nu au lipsit nici comentariile pe tema presupuselor operații estetice, mulți dintre cei care au studiat cu atenție fotografiile sugerând că Loredana ar avea mai multe intervenții și că nu ar mai fi 100% naturală.

Loredana, asaltată de comentarii si propuneri indecente

Pe lângă glumițele ”de șantier” pe seama decolteului expus cu generozitate de Loredana, propunerile indecente primite, artista a reușit, totuși, să atragă și o mulțime de comentarii – nici acestea toate publicabile – dar care să o laude pentru felul în care se expune și pentru felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cele două fotografii care, deja, au strâns în jur de 15.000 de like-uri doar pe contul de Instagram al Loredanei, i-au atras atenția și lui Silviu, cel mai cunoscut troll al vedetelor, acesta porstându-i un mesaj, în stilul caracteristic, care a amuzat-o teribil pe focoasa divă.

Coșmarul vedetelor, Silviu, a trollat-o iarăși pe Loredana

Silviu, cel care le trolează pe toate vedetele cu greutate din România, nu a iertat-o pe Loredana de această dată și, scriind intenționat ca un agramat, a postat câteva cuvinte la fotografia vedetei, comentariul lui strângând zeci de alte comentarii și zeci de aprecieri.

De altfel, Loredana este cea care l-a inspirat pe Silviu să se apuce să trolleze vedetele din România, ”colecția” lui fiind acum una bogată, Andreea Bălan, Delia sau Elena Gheorghe fiind adeseri sub lupa simpaticului comentator.

”Am început cu Loredana. De plictiseală, ca să fiu sincer. Eu sunt navigator, iar, uneori, pe vas, te mai plictisești. Așa a început, de fapt, totul. Am început cu Loredana pentru că era una dintre puținele despre care știam cine este și ce face”, spunea Silviu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT