Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Val de meme-uri după România – Ucraina 3-0 la EURO 2024! Internauții și-au pus creativitatea la bătaie. Galerie foto

Vezi aici cele mai tari meme-uri după România - Ucraina, scor 3-0, în prima etapă din faza grupelor la Campionatul European 2024.
17.06.2024 | 20:10
Cele mai tari meme-uri după victoria României, scor 3-0 cu Ucraina la EURO 2024. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

România – Ucraina 3-0 este cea mai mare surpriză de până acum de la EURO 2024. Naționala lui Edi Iordănescu a câștigat categoric pe Allianz Arena din Munchen și este la un pas de calificarea în „optimi”. Internauții s-au întrecut în glume pe rețelele de socializare.

Val de meme-uri după România – Ucraina 3-0 la EURO 2024! Internauții și-au pus creativitatea la bătaie

Naționala României a avut parte de un debut de vis la EURO 2024, primul turneu final al „tricolorilor” după o pauză de 8 ani. Selecționata lui Edi Iordănescu s-a impus categoric în meciul cu Ucraina, scor 3-0, obținând cea mai clară victorie a „tricolorilor” din istoria de 94 de ani a turneelor finale.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș l-au învins pe Andriy Lunin, câștigător al UEFA Champions League cu Real Madrid, și au declanșat nebunia în tribune, unde suporterii „tricolorilor” au dominat fondul sonor.

România – Ucraina 3-0 a fost subiect de glume pe internet, ținând cont felul în care naționala lui Edi Iordănescu a reușit să se impună. Adrian Rus, fundașul central român introdus pe teren în minutul 75 în locul lui Marius Marin, a fost unul dintre protagoniști.

ADVERTISEMENT
Val de meme-uri după România - Ucraina, scor 3-0, la EURO 2024.
Val de meme-uri după România – Ucraina, scor 3-0, la EURO 2024.

Glumele au fost extrem de inspirate așa cum se poate observa în galeria foto. România dă peste Belgia în următoarea etapă din faza grupelor de la EURO 2024. Meciul are loc sâmbătă, 22 iunie, ora 22:00, pe RheinEnergie din Koln.

Programul României la EURO 2024 după 3-0 cu Ucraina

În ultima etapă din faza grupelor, România o înfruntă pe Slovacia, miercuri, 26 iunie, ora 19:00. În optimile EURO 2024 se califică primele două naționale din fiecare grupă, dar și cele mai bune 4 locuri 3 din cele 6 serii.

ADVERTISEMENT

”E o zi memorabilă, românii au fost prezenți în număr mare, mă simt copleșit. Le mulțumesc și românilor din țară, sunt convins că sunt fericiți. Dacă până acum mai aveați dubii, sper că acum mă credeți: echipa aceasta are o inimă mare!

Pleacă trenul într-o oră și jumătate, nu îmi cereți să intru în detalii tactice! Vă rog ceva: am văzut că începe să fie numită în fel și chip generația aceasta, încetați! Nu o numiți în niciun fel! A fost generația de aur, aceasta nu e din niciun metal! E generația de suflet! Nu a mai existat vreo echipă cu un suflet atât de mare!

ADVERTISEMENT

Generația aceasta nu are limite! Băieții aceștia au alergat încontinuu, până când nu i-au mai ținut picioarele și a trebuit să îi schimbăm. E meritul lor total, eu le sunt recunoscător și le mulțumesc!”, a declarat Iordănescu jr. la conferința de presă de la finalul meciului România – Ucraina 3-0.

ADVERTISEMENT
5,80 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” în meciul Austria - Franța