Val de schimbări în MAI! Iohannis a dispus încetarea serviciului în cazul a 2 ofiţeri de rang înalt

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
17/08/2016, 15:44
Val de schimbări în MAI! Iohannis a dispus încetarea serviciului în cazul a 2 ofiţeri de rang înalt

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat astăzi două decrete privind încetarea raporturilor de serviciu ale unor chestori de poliţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dar şi un decret privind trecerea în rezervă a unui general de brigadă.

Astfel, Klaus Iohannis a dispus încetarea raporturilor de serviciu în cazul chestorilor de poliţie Tudor Grindean şi Radu-Sandu Moldovan.

Totodată, generalul de brigadă cu o stea Viorel Sălan, din cadrul MAI, va fi trecut în rezervă.

“Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat următoarele decrete:

Decret privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor de poliţie Grindean Tudor cu Ministerul Afacerilor Interne – la data de 31 august 2016;

Decret privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor de poliţie Moldovan Radu-Sandu cu Ministerul Afacerilor Interne;

Decret privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Sălan Viorel din Ministerul Afacerilor Interne – la data de 1 septembrie 2016”, potrivit Administaţiei Prezidenţiale.

Sursă: www.realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×