Val de TRAGEDII pe litoral! Doi oameni au MURIT în mare!

Adrian Dumitru   
in Hotnews
13/08/2016, 21:09
Val de TRAGEDII pe litoral! Doi oameni au MURIT în mare!

Doi turişti au murit după ce au fost luaţi de valuri, la Jupiter şi Saturn. Alertă a fost şi în celelalte staţiuni, unde salvamarii au intervenit pentru a salva oameni care s-au aventurat în larg. În total, alţi şase oameni au fost la un pas să-şi piardă viaţa în apa mării, informează România TV

Pe plajele din sudul litoralului, salvamarii au arborat steagul roşu, dar asta nu i-a împiedicat pe turişti să se aventureze în mare. La Saturn, un bărbat de 49 de ani a fost luat de curenţi şi nu s-a mai putut întoarce la mal. Medicii s-au chinuit mai bine de o oră să-l resusciteze.

Un elicopter SMURD a ajuns pe plajă, însă medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Pe plaja din Jupier, un alt bărbat în vârstă de 56 de ani s-a înecat după ce s-a dus să înoate dincolo de geamandură.

A fost desfăşurare de forţe şi la Neptun, în dreptul plajei prezidenţiale, unde trei oameni au fost la un pas să-şi piardă viaţa. În total, şase turişti au fost salvaţi în ultima clipă de salvamari pe întreg litoralul.

Cu o zi în urmă, poliţiştii de Frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit la Vama Veche, pentru salvarea unui turist şi a unui salvamar care plecase în ajutorul acestuia. Cei doi au fost transportaţi cu o şalupă în siguranţă la mal.

SURSA: ROMÂNIATV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×