News

Val de ironii pe internet! Românii vând pe OLX piese din tancurile rusești. Bancul despre Armata Roșie care a devenit viral

Invazia Rusiei în Ucraina a venit la pachet și cu un val de ironii al românilor pe internet! Mai mulți oameni au anunțat că au de vânzare diferite piese din tancurile rusești
01.03.2022 | 12:01
Val de ironii pe internet după invazia Rusiei! Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Când Vladimir Putin a dat ordin ca armata Rusiei să invadeze Ucraina nimeni nu s-a gândit și la valul de ironii care avea să înceapă pe internet. Astfel, rezistența Kievului și a celorlalte orașe mari din Ucraina a fost aplaudată la scenă deschisă, însă poticnelile militarilor ruși au devenit peste noapte o sursă inepuizabilă de glume.

Glume pe seama rușilor în mediul online!

Și românii atât au așteptat, mai ales că Rusia a reprezentat întotdeauna o clientă aparte a anecdotelor mioritice. Cum bărbații n-au avut voie să părăsească țara după ce a fost instaurată legea marțială, ucrainenii s-au organizat în grupuri și au încercat pe cât posibil să oprească inamicul.

ADVERTISEMENT

Culmea, inițial nici nu au avut foarte multe arme și au fost nevoiți să improvizeze din plin până când au ajuns ajutoarele din întreaga lume. Astfel, numeroase cocktailuri Molotov au fost preparate și folosite împotriva rușilor.

Multe dintre ele și-au atins ținta și armata din Ucraina susținută de civili a reușit să respingă până acum asalturile rușilor. Mai mult decât atât, aceștia au doborât și avioane trimise de Vladimir Putin și au distrus zeci de tancuri.

ADVERTISEMENT

Așa au apărut pe internet și anunțuri ale unor oameni care spun că au de vânzare diferite piese din tancurile rusești. Românii, inventivi din fire, au transmis că pot să livreze oricând catalizatoare de tanc, turele, șenile și tot felul de aparatură.

Românii vând pe OLX piese din tancurile rusești

Au fost zile grele și pentru administratorii celui mai tare site de vânzări din țară, aceștia fiind nevoiți să șteargă constant astfel de mesaje primite cu hohote de râs de utilizatori.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ele, anunța că în schimbul a 500 de lei poate să aducă orice fel de catalizatoare de tancuri rusești, recent demontate, în stare bună de funcționare. Nu a fost singurul mesaj de acest gen, unii dintre vânzători precizând că prețul este negociabil.

Sursa foto – olx.ro

În funcție de starea pieselor, vânzătorii au solicitat și 500 de euro pentru unele dintre ele. Cu toate acestea, lumea nu s-a înghesuit să cumpere.

ADVERTISEMENT
Tanc rusesc de vânzare! Sursa foto – OLX.ro

Nici măcar un tanc întreg cotat la o mie de euro nu a reprezentat interes. Culmea, cumpărătorul se lăuda că a fost folosit doar câțiva kilometri, nu bate și nici nu troncăne.

Un vasluian a vrut să dea lovitura și a solicitat peste 70 de mii de lei pentru un tanc rusesc, evident, proaspăt adus din Ucraina.

Sursa foto – OLX.ro

Un utilizator a dus totul la un alt nivel și a transmis că își caută un tanc pe culoare metalizată. Nu era însă chiar mulțumit de ofertă pentru că acestea n-ar fi tocmai bune și mai mult ar exploda atunci când nu stau pe loc. În plus, nici lumea nu se înghesuie să-și cumpere, ceea ce ar face ca prețul să scadă.

Nu putea să lipsească nici tancul provenit de la o bătrânică. Mai ales că aceasta mergea cu el destul de rar, mai mult în weekend și pe drumuri întinse.

Bancul care a devenit viral despre armata Rusiei

De asemenea, în mediul online a apărut și un banc despre neputința armatei Rusiei. Acesta a circulat în ultimele ore pe mai toate grupurile de whatsapp și facebook fiind printre cele mai distribuite postări ale românilor.

Astfel, se spune că un regiment de infanteriști ruși, la periferiile Kiev-ului, februarie 2022, se deplasa pe șosea spre oraș, când se aude o voce care strigă de după un mic deal din apropierea orașului

„– Un soldat ucrainean este mai bun decât zece soldați ruși.

Comandantul rus, contrariat, alege un detașament cu zece dintre cei mai buni infanteriști și-i trimite în spatele dealului să-l elimine pe inamic. Peste câteva minute se aude un schimb de focuri de AK47, apoi se așterne liniștea.

Când să-și continue înaintarea, se aude din nou vocea:

– Un soldat ucrainean este mai bun decât o sută de soldați ruși.

Furios, comandantul formează rapid un pluton cu 100 dintre cei mai buni militari rămași și-i trimite în spatele dealului cu aceeași misiune. Din nou se aud focuri de armă. După zece minute de luptă intensă, se așterne liniștea.

Când să se pună în mișcare, vocea se aude din nou:

– Un soldat ucrainean este mai bun decât o mie de soldați ruși.

Vânăt de furie, cu venele umflate, comandantul formează pe loc o companie cu o mie de luptători și-i trimite după deal. Imediat se aud zgomotele unei lupte teribile, AK47, grenade, lansatoare de rachete, tiruri de artilerie, după care se așterne o liniște mormântală.

În cele din urmă, un soldat rus, grav rănit, se târăște de după deal și cu ultimele cuvinte înainte de a muri îi spune comandantului:

– Nu mai trimite pe nimeni… este o ambuscadă. Sunt doi soldați ucraineni, nu unul”, e bancul care a stârnit hohote de râs printre români.

ADVERTISEMENT