News
notix pixel id

Valea Prahovei blocată în urma unui accident înfiorător! Logan distrus complet de o autorulotă lângă Posada

Valea Prahovei este blocată în urma unui accident înfiorător care s-a petrecut lângă Posada
16.10.2021 | 15:50
Valea Prahovei blocată în urma unui accident înfiorător! Logan distrus complet de o autorulotă lângă Posada
Imagine de la locul accidentului. Sursa foto - ISU Prahova
ADVERTISEMENT

De două ore este blocată Valea Prahovei. Oamenii spun că nu mai au unde să înainteze și așteaptă în mașini reluarea traficului.

Conform primelor informații, un autoturism marca Dacia Logan a fost distrus complet de o autorulotă, în urma unui accident lângă Posada, acesta fiind și motivul ambuteiajului creat.

Valea Prahovei blocată în urma unui accident!

Mai mulți martori ai accidentului printre care și ceilalți participanți la trafic au anunțat situația. Oamenii au sunat la numărul de urgență și au solicitat ajutor cât mai repede posibil.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții 112 au trimis la fața locului mai multe echipaje de intervenție. Vorbim despre pompieri, descarcerare și ambulanțe SMURD.

Din nefericire, impactul a fost atât de puternic încât Loganul, în care se aflau trei persoane, a fost complet distrus. Toți cei aflați în autoturism au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii.

ADVERTISEMENT

Printre victime se află şi un bebeluş care a suferit un traumatism cranio-cerebral, conform primelor evaluări ale medicilor.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale ale ISU Prahova, dar şi mai multe ambulanţe care i-au transportat pe răniţi la spital.

ADVERTISEMENT

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că două autovehicule au fost implicate într-un accident pe DN 1 pe sensul Brașov către Ploiești, la kilometrul 114+650 metri, în zona localității Posada, județul Prahova (…)

(…)în urma căruia patru persoane sunt investigate medical pentru a se stabili dacă necesită transportul la spital. Traficul se desfășoară prin dirijare”, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Oamenii legii spun că traficul va fi reluat în curând, acesta urmând a fi dirijat de polițiștii prezenți în zonă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri