Fotbal international

Valencia – FC Barcelona 1-1! Messi nu e de ajuns. Video

07.10.2018 | 23:35
Valencia  FC Barcelona 11 Messi nu e de ajuns Video

Meciul Valencia – FC Barcelona reprezintă epilogul rundei cu numărul 8 din Primera Division, etapă care se va încheia de această dată duminică seară, fără tradiţionala partidă de luni, ca urmare a faptului că apoi urmează o nouă pauză prilejuită de jocurile din Liga Naţiunilor. Pentru catalani, care vin după o serie de rezultate neaşteptat de slabe în competiţia internă în faţa unor echipe considerate clar inferioare din toate punctele de vedere (eşec pe terenul lui Leganes, doar egal acasă cu Girona şi cu Athletic Bilbao) este foarte important ca echipa să regăsească drumul celor trei puncte. Poate fi ajutată mental şi de rezultatul pozitiv înregistrat la mijloc de săptămână, la Londra, în faţa lui Tottenham, victorie cu 4-2 în grupa B a Champions League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 23:35 / FC Barcelona fac eun nou pas greșit în La Liga, terminând la egalitate în deplasare cu FC Valencia, scor 1-1.


UPDATE, ora 22:09 / Lionel Messi a restabilit egalitatea după un un-doi cu Luis Suarez.


UPDATE, ora 21:47 / Valencia deschide scorul în minutul 2 prin Ezequiel Garay, după o gafă uriașă a lui Gerard Pique.


UPDATE, ora 21:04 / Se știu echipele de start.


Meciul de stadionul Mestalla este greu pentru ambele formaţii. Valencia, echipa pregătită de Marcelinho, se află abia pe locul 14 în clasamentul din La Liga, cu o linie de parcurs mai degrabă italienească, o victorie, cinci remize şi un eşec, golaveraj 5-6, iar FC Barcelona e lider, la egalitate de puncte cu marea rivală Real Madrid, ambele cu 14 puncte. Gazdele joacă destul de ofensiv acasă, dar deocamdată eficacitatea a lăsat de dorit, deşi în atac sunt fotbalişti ca Guedes sau Rodrigo.

Valencia – Barcelona Live Video pe Digi Sport, Telekom Sport

FC Barcelona are tradiţie favorabilă pe “Mestalla”. În ultimele 30 de partide, jucate din 1993 încoace Barca a obţinut 14 succese, nouă partide s-au încheiat la egalitate şi doar de şase ori a avut câştig de cauză Valencia. Golaveraj 32-47. Ultimul succes pentru “lilieci” pe teren propriu în faţa catalanilor a avut loc acum zece ani, un 3-2 extrem de spectaculos.

Valencia - FC Barcelona, duminică, ora 21:45. Atacantul "liliecilor", portughezul Guedes, a cam rămas dator cu golurile în acest sezon
Valencia – FC Barcelona, duminică, ora 21:45

Pentru meciul de duminică seară Valencia nu va putea conta pe serviciile lui Santi Mina, care este accidentat, în timp ce problemele Barcelonei sunt legate de defensivă, întrucât cel mai important jucător din zona fundaşilor centrali, francezul Samuel Umtiti, nu este refăcut. Se anunţă o dispută interesantă, în care, ţinânt cont şi de precedentele jocuri, putem avea parte de ceva goluri, undeva în jurul a două-patru, medie care s-a întâlnit în cele mai multe cazuri.