Fotbal international

Valencia – Manchester United 2-1. Englezii pierd pe Mestalla, dar se califică în optimi. Video

12.12.2018 | 23:47
Valencia  Manchester United 21 Englezii pierd pe Mestalla dar se califica in optimi Video

Valencia a câștigat cu 2-1 partida jucată pe teren propriu cu Manchester United, într-un meci care a contat doar pentru palmares. Englezii merg în faza optimilor de finală, în timp ce Valencia va juca în Europa LeagueVezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 87 – GOOOOOL UNITED! Înscrie Rashford

Min. 47 – GOOOOOL VALENCIA! Phil Jones înscrie în propria poartă 

Min. 17 – GOOOOOL VALENCIA! Soler deschide scorul

UPDATE. Echipe de start

Echipe de start Valencia - Man United
Echipe de start Valencia – Man United

Deși pare puțin probabil, Manchester United are o șansă mică să prindă primul loc în clasamentul grupei H din Liga Campionilor. Englezii au nevoie de victorie la Valencia, dar trebuie să spere ca și Juventus Torino să nu se impune pe terenul elvețienilor Young Boys Berna.

Valencia – Manchester United Live Stream Online la TV Digi Sport

Partida Valencia – Manchester United se va disputa miercuri, de la ora 22:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 3. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Meciul va fi arbitrat de bulgarul Georgi Kabakov.

Marcus Rashford dezamăgit la finalul întâlnirii Manchester United - Valencia 0-0
Marcus Rashford dezamăgit la finalul întâlnirii Manchester United – Valencia 0-0

În tur, pe Old Trafford, cele două formații au remizat alb, scor 0-0. Între Valencia și Manchester United există o istorie bogată, mai ales în Champions League, acolo unde s-au mai întâlnit de patru ori. Prima dată în faza a doua a grupelor din sezonul 2000-2001, 0-0 în Spania și 1-1 în Anglia, iar a doua oară în grupele din sezonul 2010-2011, 1-0 pentru Manchester la Valencia și 1-1 pe Old Trafford. De remarcat este faptul că de fiecare dată ambele formații s-au calificat mai departe.

Champions League LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

Pentru întâlnirea de pe Mestalla, tehnicianul Valenciei, Marcelino, nu se va putea baza pe fundașul Jose Gaya, dar speră în refacerea lui Gabriel Paulista, Kevin Gameiro și a lui Jeison Murillo. De partea cealaltă, Jose Mourinho nu-i va avea la dispoziție pe Victor Lindelof, Alexis Sanchez și Chris Smalling, iar Eric Bailly, Anthony Martial și Luke Shaw sunt incerți.

Partida se anunță a fi una echilibrată, iar cotele sunt extrem de apropiate: 2,55 – victorie Valencia, 3,10 – remiza și 2,95 – victorie Manchester United. Bookmakerii oferă o cotă de 1,83 pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final și una de 4,00 pentru un meci cu fix trei goluri.