Fotbal intern

Valencia vrea să-l deturneze pe Olimpiu Moruțan din drumul spre Inter Milano: ”Au luat legătura”

30.04.2021 | 09:58
Valencia vrea sal deturneze pe Olimpiu Morutan din drumul spre Inter Milano Au luat legatura
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului FC Valencia vor să-l deturneze pe mijlocașul echipei FCSB, Olimpiu Moruțan, din drumul spre Inter Milano, presa italiană anunțând că spaniolii au discutat deja cu oameni din anturajul fotbalistului.

Impresarul Florin Vulturar a declarat recent că a fost sunat de oficialii unui club din La Liga, fără a da nume, și a lăsat să se înțeleagă că misterioasa grupare iberică ar fi dispusă să achite în jur de 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, presa din Italia a scris că Inter Milano nu doar că se interesează de serviciile lui Olimpiu Moruţan, ba chiar este principala favorită la obţinerea semnăturii acestuia.

Monitorizat de Inter Milano, Olimpiu Moruțan este dorit de Valencia

După ce Florin Vulturar a vorbit de interesul unui club din Italia pentru Olimpiu Moruțan, site-ul fcinternews.it a dezvăluit că este vorba de FC Valencia și ibericii sunt hotărâți să înceapă negocierile înainte ca Inter Milano să se dezmeticească.

ADVERTISEMENT

”Valencia pare să fie clubul care s-a mutat cu convingere pe această pistă și-și dorește jucătorul pe care ei îl numesc ‘Messi de România’. Atât de mult și-l doresc, încât oficialii clubului spaniol au luat deja legătură cu anturajul jucătorului pentru a investiga posibila fezabilitate a unui transfer.

Cel mai probabil Inter nu va face o investiție atât de mare, deși intermediarul lui Moruțan a fost recent la Milano. Cu siguranță, agentul a discutat, a analizat care este situația nerazzurrilor legată de politica de transferuri, cel puțin pentru a înțelegere dacă interesul pentru jucător s-ar putea concretiza într-un fel s-au altul”, a scris sursa citată.

ADVERTISEMENT

Moruțan, cel mai dorit jucător de la FCSB

Olimpiu Moruţan, mijlocaşul lui FCSB, a devenit o ţintă pentru cluburile din campionatele puternice ale Europei, iar în ultima perioadă s-a vorbit și despre interesul nemţilor de la Leverkusen şi Hoffenheim.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Gigi Becali a primit la începutul anului o ofertă de transfer de 10,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan de la un club din Emiratele Arabe Unite, dar patronul a refuzat dorind să obțină o sumă mai mare pe jucătorul adus de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, jurnaliștii turci au avansat informația că Olimpiu Moruțan ar fi dorit de Fatih Terim la Galatasaray. Impresarul  Giovani Becali a confirmat interesul, dar a dezvăluit că elanul turcilor s-a tăiat foarte repede, atunci când au aflat care sunt pretențiile financiare ale lui Gigi Becali, 15 milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,05 este cota pentru „CFR Cluj marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT