Fotbal international

Valencia – Young Boys 3-1. „Liliecii” speră din nou la prezența în „optimi”. Video

07.11.2018 | 21:08
Valencia  Young Boys 31 Liliecii spera din nou la prezenta in optimi Video

Valencia a câștigat cu 3-1 partida jucată pe teren propriu cu Young Boys și are acum cinci puncte în grupa din care mai fac parte Juventus și Manchester United. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Eroul gazdelor a fost Santi Mina, care a marcat două goluri în prima repriză. Oaspeții au sperat la o mare lovitură doar cinci minute, atunci când Assale a egalat la 1.

Valencia – Young Boys 3-1 (Mina 14, 42, Soler 56 / Assale 37)

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Valencia - Young Boys
Echipe de start Valencia – Young Boys

În clasamentul grupei Hs-a format deja un hiatus între echipa de pe primul loc, Juventus Torino, 9 puncte din tot atâtea posibile și lupta se dă acum pentru locul secund, cel mai probabil între Manchester United și Valencia, deși Young Boys Berna ar putea fi exclusă din calcule doar dacă va pierde acum pe Mestalla. Cu un egal sau cu o victorie elvețienii ar păstra șanse cel puțin la poziția a treia. Valencia a reușit deja un egal alb la Manchester.

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport și Telekom Sport Valencia – Young Boys Berna în Champions League LIVE STREAM pe FANATIK.RO

Meciul Valencia – Young Boys Berna se joacă miercuri, 7 noiembrie, de la ora 19:55, pe stadionul Mestalla în cadrul grupei H a Champions League și va putea fi vizionat la TV pe Digi Sport, Telekom Sport sau Look Sport, la alegere. Puteți accesa FANATIK.RO pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO. Spaniolii nu au obținut nici un succes până acum în grupă.

Valencia - Young Boys Berna în Champions League. Elvețienii au marcat primul lor gol în grupele Champions League chiar împotriva Valenciei. Acum vor juca fără nici o presiune pe Mestalla
Valencia – Young Boys Berna în Champions League. Elvețienii au marcat primul lor gol în grupele Champions League chiar împotriva Valenciei

Echipa lui Marcelinho nu a mai obținut de două luni o victorie pe teren propriu și are și ceva probleme de lot pentru partida cu elvețienii. Nu vor putea juca din cauza accidentărilor rusul Cerîșev, Piccini și Parejo, toți jucători importanți în angrenajul echipei. Young Boys va juca fără presiune, elvețienii fiind foarte mulțumiți cu faptul că au reușit să acceadă în grupele Champions League, ceea ce le aduce venituri uriașe, de peste 30 milioane euro.