Valentin Cojocaru, eroul Viitorului în remiza cu U Craiova: “A fost un moment cheie al meciului”

Razvan Nicolae   
in Gheorghe Hagi
03/02/2019, 22:23
Valentin Cojocaru, eroul Viitorului în remiza cu U Craiova: “A fost un moment cheie al meciului”
Valentin Cojocaru, eroul Viitorului în remiza cu U Craiova

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Valentin Cojocaru a fost eroul Viitorului în remiza cu U Craiova. Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0, iar portarul echipei antrenate de Gică Hagi a apărat penalty-ul lui Elvir Koljic din minutul 32. La finalul meciului, fotbalistul de 23 de ani a susţinut că parada lui a fost un moment cheie al meciului.

“A fost un moment cheie al meciului. Trebuie să-i felicit pe colegii mei pentru că nu am luat gol. A fost un meci echilibrat. Este mai greu la primul meci după cantonamente. Este un lucru minunat pentru el (n.r. Tudor Băluţă), dar şi pentru noi. Sper să joace bine acolo. Următorul meci este unul decisiv, trebuie să obţinem cele trei puncte. Totul se va decide în play-off. Sunt zece meciuri importante atunci”, a declarat Valentin Cojocaru la finalul meciului Viitorul – U Craiova 0-0.

Valentin Cojocaru, eroul Viitorului în remiza cu U Craiova. A fost felicitat de colegi

Valentin Cojocaru a fost eroul Viitorului în remiza cu U Craiova, iar colegii l-au felicitat la finalul meciului. Paul Iacob a declarat că partida de la Ovidiu a fost una spectaculoasă şi că el şi colegii lui sunt mulţumiţi cu punctul obţinut.

“Un meci echilibrat, cu ocazii de ambele porţii. A fost un meci spectaculos. Am avut noroc la penalty-ul lor ratat. Cojo ne-a ajutat în seara asta. Meritam acest punct. Nu era ceva necunoscut pentru noi că el (n.r. Tudor Băluţă) va ajunge la o echipă mare. Lupta la titlu va fi strânsă”, a precizat Paul Iacob la finalul meciului.

Închide ×