Fotbal intern

Valentin Costache a ales între stilul lui Petrescu și cel al lui Iordănescu: “Mă simt cu mai multă încredere”

14.01.2021 | 22:53
Valentin Costache a ales intre stilul lui Petrescu si cel al lui Iordanescu Ma simt cu mai multa incredere
ADVERTISEMENT

Valentin Costache jucătorul campioanei CFR Cluj, a ales stilul implementat de Edi Iordănescu la echipă ca fiind cel care îi dă mai multă încredere în joc, comparativ cu vremea în care antrenor era Dan Petrescu.

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, pe teren propriu cu scorul de 3-1 și a urcat pe poziția secundă în clasamentul Ligii 1, cu 34 de puncte.

ADVERTISEMENT

Golurile partidei au fost marcate pentru gazde de Costache 15′, Deac 51′ și Debeljuh 90+1′, iar pentru oaspeți a marcat Chandarov în minutul 84.

Valentin Costache, despre stilul lui Iordănescu: “Mă simt cu mai multă încredere”

Valentin Costache consideră că stilul lui Edi Iordănescu la CFR Cluj îi oferă mai multă încredere în jocul prestat pe teren: “Mă simt foarte bine, am încredere în mine, sperăm să continuăm așa meci de meci. Am făcut lucruri foarte bune pe teren. E vorba și de încredere, lucrăm mai mult ofensiv, lucrăm altfel la antrenamente. Puteam să marchez și al doilea gol.

ADVERTISEMENT

Mă simt cu mai multa încredere, asta le-am arătat și colegilor, asta mi-au arătat și ei mie. Încercăm să câștigăm fiecare meci și la final să vedem unde suntem, următoarele 3 meciuri cred că sunt vitale”, a declarat Valentin Costache la Digisport.

Și Denis Ciobotariu consideră că stilul de la campioana en-titre s-a schimbat după venirea noului antrenor: “Ne bucurăm foarte mult pentru această victorie, și că ne-am apropiat în lupta pentru titul. Nici până acum nu au fost momente de crispare la echipă. A fost o greșeală care ne-a costat, dar în final am luat cele 3 puncte și ne bucurăm.

ADVERTISEMENT

Revenim în forță, echipa arată ca și în anii trecuti, ne dorim să facem jocuri bune și să luăm punctele. Înainte era un stil diferit de joc, atitudinea a fost întodeauna mereu, agresivitate pe purtătorul de balon, dar în final este important că am început să câștigăm și asta ne dă încredere”.

Alexandru Păun, încrezător în șansele echipei: “Nu cedăm niciodată”

Alexandru Păun este încrezător în forța echipei campioane en-titre, și consideră că aceasta are șanse din nou în acest sezon în bătălia pentru câștigarea unui nou titlu: “Suntem bucuroși că am început anul cu dreptul, când se schimbă antrenorul vine o filozofie nouă.

ADVERTISEMENT

Într-un final am reușit să înscriem și golul 3. Având mingea mai mult în posesie, cerem mai mult mingea, ne deschidem mai mult spații, normal că toate astea îmi pun mai mult în evidență jocul.

Întodeauna suntem acolo, nu cedăm niciodată, vrem să câștigăm campionatul. Cred totuși că în play-off se decide totul”, a declarat Valentin Păun la finalul partidei.

ADVERTISEMENT