De ce a plecat Costache la CFR? “Când ai un leu şi primeşti trei…”

Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
17/11/2017, 12:58
De ce a plecat Costache la CFR? “Când ai un leu şi primeşti trei…”

Vasile Miriuţă a vorbit despre plecarea lui Valentin Costache la CFR Cluj şi a lăsat de înţese că oferta pe care a primit-o mijlocaşul de la CFR Cluj era imposibil de refuzat la nivel salarial.

“A fost oferta bună a celor de la CFR. Discuţiile au fost în jur de trei săptămâni. E un jucător tânăr, foarte bun. Când are un leu la noi şi primeşte trei în partea cealaltă, nu-i mai stă capul la noi. Aşa e dacă ai o ofertă bună.

Vor veni alţi jucători. Avem fotbalişti tineri la centrul de juniori. Mă bazez pe 13-14 jucători, plus tinerii. Am vorbit şi ieri cu patronul. Bugetul e asigurat până la vară, salariile sunt la zi. Cel mai important lucru e să intrăm în play-off”, a declarat Miriuţă la Digi Sport.

Valentin Costache, 19 ani, a semnat contractul cu rivala lui Dinamo, CFR Cluj, mutare care se va oficializa pe 1 ianuarie 2018, la deschiderea perioadei de transferuri din iarnă. Ardelenii vor achita 800.000 de euro în schimbul mijlocaşului. FANATIK.RO a scris despre adevăratele culise ale plecării lui Costache la CFR Cluj.

Închide ×