Costache revine cu CFR! Miriuţă a dezvăluit condiţiile împăcării

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
07/11/2017, 10:53
Costache revine cu CFR! Miriuţă a dezvăluit condiţiile împăcării

Acum e oficial: măsurile în ceea ce-i priveşte pe “eroii” scandalului “Beţie la Piatra Neamţ”, de dinainte meciului de Cupă cu Aerostar Bacău, se opresc la cei 3.000 de euro amendă de fiecare. După ce Sergiu Hanca a intrat în partida de la Mediaş, câştigată de Dinamo cu 3-0, va veni şi rândul lui Valentin Costache să reintre. Vasile Miriuţă a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu mijlocaşul de 19 ani.

“Costache poate evolua contra Clujului, va intra la antrenamente şi va juca. E tânăr, de perspectivă, am vorbit şi cu el, de mai multe ori. Cred că a înţeles ce trebuia să înţeleagă. Ne va ajuta mult, îşi va schimba comportamentul”, a declarat Vasile Miriuţă pentru gsp.ro.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Valentin Costache fusese suspect de ruptură

Tânărul mijlocaş al lui Dinamo se accidentase în înfrângerea de pe teren propriu cu Viitorul, scor 0-4, din penultima etapă din Liga 1 Betano. Atunci, după meci, Miriuţă pusese accidentarea pe seama beţiei de la Piatra Neamţ. “Normal că a făcut ruptură, dacă a stat până la 4 dimineaţa”, fusese declaraţia antrenorului dinamovist. Până la urmă, accidentarea lui Costache nu e atât de gravă pe cât se credea iniţial şi acesta va reintra cu CFR.

Valentin Costache are 19 ani şi este născut la Videle. A jucat pentru juniorii lui Dinamo şi a debutat în Liga 1 Betano la doar 17 ani, într-o partidă contra celor de la FC Botoşani. Mircea Rednic l-a titularizat atunci, iar Costache a marcat chiar golul victoriei la prima sa partidă în tricoul echipei mari. Costache a bifat până acum 3 selecţii pentru reprezentativa de tineret a României.

Închide ×