Fotbal intern

Valentin Costache îi acuză pe adversari după eșecul cu Sepsi: „Eu dacă fac asta, țipă lumea la mine!”

10.05.2021 | 21:35
Valentin Costache ii acuza pe adversari dupa esecul cu Sepsi Eu daca fac asta tipa lumea la mine
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui CFR Cluj au fost dezamăgiți la finalul duelul cu Sepsi, scor 0-1, știind că riscă să piardă primul loc din campionat, în cazul unei victorii a FCSB-ului cu Academica Clinceni Valentin Costache consideră că arbitrul ar fi trebuit să dea mai mult de 5 minute de prelungiri, din cauză că adversarii săi au tras de timp.

Elevii lui Edi Iordănescu nu înțeleg cum au pierdut partida, aceștia spunând că au avut ocazii bune, însă care nu au fost fructficate.

ADVERTISEMENT

Totodată, jucătorii lui CFR Cluj vor să obțină victorii până la finalul campionatului și să fie din nou campioni în Liga 1, pentru al patrulea sezon consecutiv.

Valentin Costache i-a acuzat pe jucătorii lui Sepsi de trageri de timp

CFR Cluj a pierdut duelul cu Sepsi, iar elevii lui Edi Iordănescu au fost dezamăgiți pentru rezultatul negativ făcut chiar pe teren propriu: Un meci greu.

ADVERTISEMENT

În prima repriză nu prea am contat. În a doua repriză am avut ocazii mai multe. Ei ne-au prins puțin pe contraatac. Un meci foarte greu.

Poate mai multe minute de prelungire, pentru că s-a jucat foarte puțin, a fost rupt meciul. S-a oprit meciul foarte mult, au stat pe jos”.

ADVERTISEMENT

„Eu dacă fac asta, țipă lumea la mine!”

„Eu, dacă fac asta, toată lumea țipă la mine. Felicitări băieților, au antrenor bun, și-au dat viața pe teren astăzi. Asta trebuie să facem și noi.

 Noi nu ne gândim la asta. Vedeți și voi ce meciuri grele sunt. Ne gândim doar la noi și luăm meci cu meci. Nu trebuie să ne gândim ce fac ceilalți. Noi, dacă suntem bine, nu ne poate bate nimeni”, a spus Valentin Costache la finalul disputei cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

În urma rezultatului, CFR Cluj rămâne pe primul loc în campionat, însă dacă FCSB va obține o victorie cu Academica Clinceni, echipa lui Edi Iordănescu va fi devansată.

ADVERTISEMENT
Tags: