Fotbal intern

Valentin Crețu, despre concurența cu Cristi Manea de la FCSB: ”M-a deranjat că s-a vorbit mult de el”

05.12.2019 | 11:03
Valentin Cretu despre concurenta cu Cristi Manea de la FCSB Ma deranjat ca sa vorbit mult de el
ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta al echipei FCSB, Valentin Crețu, a vorbit într-o conferință de presă înaintea meciului Gaz Metan Mediaș, din etapa a 20-a din campionatul României despre concurența cu Cristi Manea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 3.25 este cota pentru ”peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu, despre concurența cu Cristi Manea de la FCSB: ”Credeam că va prinde un transfer în străinătate”

”Concurența aduce valoare, eu și Manea suntem ca de aceeași valoare și cred că tot ce contează e forma de moment. Puțin m-a deranjat că s-a vorbit mult de Manea, că trebuie să fie titular”, a spus Valentin Crețu despre concurența cu Cristi Manea de la FCSB.

”E un jucător valoros și credeam că după Euro de tineret va prinde un transfer în străinătate. Dar sunt foarte liniștit, am experiență, nu îmi e frică de nimic, știu care îmi este valoarea”, a mai declarat jucătorul adus de la Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt mândru de cum am jucat până acum”

”Sunt pregătit să joc. Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun care pregătește foarte bine meciurile. Îmi plăcea foarte mult de el, dar cred că FCSB e favorită. Avem o echipă foarte bună și venim și după victoria de la Iași”, a afirmat Crețu la conferința de presă.

”Nu sunt mândru de cum am jucat până acum, știu că pot și mai mult. Viața mi s-a schimbat în bine de când am venit la FCSB, mai ales că am ajuns acasă”, a precizat fundașul dreapta al ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

”Meritam să fiu și eu la națională”

Valentin Crețu consideră că merita să fie convocat la echipa națională pentru meciurile cu Suedia și Spania: ”Îmi doresc foarte mult să debutez la națională și muncesc pentru acest lucru. Nu am fost dezamăgit că nu am fost convocat până acum, dar cred că meritam să fiu și eu pe acolo”.

Partida FCSB – Gaz Metan Mediaș, din etapa a 20-a din campionatul României, se va disputa vineri, 6 decembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

Crețu va fi titular cu Gaz Metan

FANATIK a aflat că pentru întâlnirea cu Gaz Metan, antrenorul Bogdan Vintilă îl va retitulariza în banda dreaptă pe Valentin Crețu, care a fost suspendat la jocul cu Poli Iași. În aceste condiții, Cristi Manea va trece din nou pe banca de rezerve.

După meciul din deplasare cu Poli Iași, finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, l-a criticat pe Cristi Manea despre care a spus că nici nu s-a văzut pe teren. În schimb, latifundiarul din Pipera l-a lăudat pe Crețu pentru prestațiile din acest sezon.

ADVERTISEMENT