Fotbal intern

Valentin Crețu, după ce Gigi Becali l-a criticat pe Moruţan pentru că şi-a luat maşină de 100.000 de euro: “Eu la vârsta lui nici bicicletă nu aveam”

05.02.2020 | 11:00
Valentin Cretu dupa ce Gigi Becali la criticat pe Morutan pentru ca sia luat masina de 100000 de euro Eu la varsta lui nici bicicleta nu aveam
ADVERTISEMENT

FCSB va juca joi, de la ora 20:00, împotriva celor de la FC Voluntari, într-un meci restanţă din Liga 1. Fundaşul dreapta al vicecampioanei, Vali Creţu, a prefaţat confruntarea cu echipa lui Mihai Teja, după dezamăgirea din weekend împotriva celor de la CFR Cluj, scor 0-1.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 6,45 este cota pentru “peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


ADVERTISEMENT

Vali Creţu, afectat de înfrângerea cu CFR Cluj: “Trebuie să avem o altă atitudine!”

Creţu a declarat că înfrângerea împotriva echipei lui Dan Petrescu a căzut greu şi că echipa ar trebui să îşi schimbe atitudinea pentru meciul de la Voluntari: “Nu m-am simțit ca un copil împotriva celor de la CFR Cluj. Și-au învățat bine lecția și e rușinos că nu am tras un șut pe poartă. Suntem Steaua și nu ai cum să nu tragi un șut la poartă. Trebuie să arătăm în meciul cu FC Voluntari.

Ar trebui să jucăm cu o altă atitudine în play-off. Echipa a avut un parcurs bun. Îmi pare rău că am pierdut și cert este că trebuie să arătăm altfel. Să jucăm cu personalitate, să avem o altă atitudine. 

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai atitudine, nu poți să faci nimic. Este alegerea lui Cristi Manea să plece la CFR Cluj. M-am înțeles bine cu el. Eu sunt pregătit să joc oricând și oricine ar veni. Mai avem șanse la titlu. Dacă batem FC Voluntari, venim la 5 puncte. 

“Următorul meu obiectiv este să fiu convocat la echipa naţională”

Când am venit s-a vorbit mult, dar eu am muncit și mi-am stabilit obiective. Am muncit mult, m-am pregătit, am fost serios și de asta am jucat. Acum obiectivul meu este să fiu convocat la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Sper să fac meciuri cât mai bune la FCSB și mă bucur că sunt sănătos și să o țin pe această cale. Va fi foarte greu pentru CFR Cluj în perioada meciurilor din cupele europene. Ideea ca Arda Turan să vină la FCSB ar fi bună, dar nu cred.”, a spus Creţu.

“Eu la vârsta lui Moruţan, nici bicicletă nu aveam”

După meciul cu CFR Cluj, Olimpiu Moruţan a fost criticat de Gigi Becali care i-a reproşat că are o maşină de 100.000 de euro la 20 de ani, iar Vali Creţu, în vârstă de 31 de ani a răspuns în glumă când a fost întrebat el ce maşină avea când avea 20 de ani: “Eu la vârsta lui Moruțan, nici bicicletă nu aveam”

ADVERTISEMENT

Confruntarea trebuia să se dispute pe 1 decembrie, însă din cauza unei averse puternice, terenul de joc a fost inundat şi meciul nu a putut să se dispute. FCSB poate urca pe locul 2 dacă se va impune.

  • 31 de ani are Vali Creţu
  • 700.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului 
ADVERTISEMENT