Fotbal intern

Valentin Crețu, roșu direct la finalul meciului cu Sepsi: „Ei sunt deștepți și noi suntem proști”

26.04.2021 | 00:14
Valentin Cretu rosu direct la finalul meciului cu Sepsi Ei sunt destepti si noi suntem prosti
ADVERTISEMENT

Valentin Crețu a fost eliminat la finalul partidei cu Sepsi și a fost scandalizat de decizia lui Sebastian Colțescu și va rata meciul cu Universitatea Craiova.

Oficialii FCSB au cerut penalty la o fază la care Florin Tănase a călcat pe minge și la care inițial arbitrul a arătat punctul cu var, dar a fost întors de Octavian Șovre.

ADVERTISEMENT

Nu doar Sebastian Colțescu era să fie păcălit de Tănase, ci și coechipierul său, Vali Crețu, care a protestat la adresa asistentului Octavian Șovre, care l-a întors pe centralul partidei.

Vali Crețu, scandalizat de decizia lui Colțescu: „Nu știu de ce am luat roșu! Nu mai înțeleg nimic”

„Nu știu de ce am luat roșu. I-am spus doar lui Șovre că de ce s-a băgat peste central, cum a văzut el de acolo. Ei sunt deștepți și noi suntem proști. Nu mai înțeleg nimic. Eu m-am dus civilizat să vorbesc. Și mi-a zis ce faci, țipi la mine. Și Sebi, Sebi… și mi-a dat roșu.

ADVERTISEMENT

Colțescu mi-a zis că și-a dat seama că a călcat pe minge. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, în prima repriză nu am arătat bine deloc. Trebuie să fim mai concentrați, mai ales la faze fixe. Să nu mai luăm goluri așa ușor.

S-au bucurat de parcă au câștigat Champions League. Treaba lor! Suntem tot la mâna noastră, trebuie să arătăm mai bine la meciul cu Craiova”, a spus fundașul la finalul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Vali Crețu, meciuri cu scandal împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe

Vali Crețu are niște meciuri extrem de încinse împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. La meciul tur disputat la Mogoșoaia, fundașul FCSB-ului a intrat într-un conflict cu fostul său antrenor, Leo Grozavu, care s-a lăsat cu replici grele, de ambele părți. Cel mai probabi, după eliminarea de la finalul partidei cu Sepsi, fundașul care și-a prelungit contractul cu FCSB va rata meciurile cu Universitatea Craiova și CFR Cluj.

„La ei a lăsat jocul prea dur. Mie mi-a dat galben, dar Fofana a avut patru-cinci faulturi. Leo Grozavu nu doar m-a înjurat. Mai grav! Astfel de personaje nu cred că au ce căuta în fotbal și ne treg în jos. Sperăm să o ținem tot așa. Ne-am pregătit foarte bine și cu trei puncte în seara asta eram foarte motivați să venim din vacanță. Vom fi mult mai puternici în retur”, spunea fundașul FCSB-ului după acel meci.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Leo Grozavu nu l-a iertat pe fostul său jucător și i-a răspuns foarte acid fotbalistului: „E urât ceea ce face Crețu și asta arată caracterul jucătorului Crețu. Un jucător profesionist nu trebuie să intre în conflict cu un antrenor advers. Mi-a arătat la Mediaș caracterul pe care îl are. Mai ales când era la Mediaş, a venit şi s-a plâns că el nu mai vrea să stea şi să îl ajut să plece. Pentru asta vine şi înjură. E problema lui. Astea sunt ironii. Nu am treabă, nu intru în dispută cu adversarul. A rămas de la finala Cupei cu acelaşi comportament”, i-a dat replica antrenorul celor de la Sepsi.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,57 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT