Fotbal intern

Valentin Crețu, suspendat pentru meciul cu FC Voluntari! Cristi Manea poate fi din nou titular la FCSB

24.11.2019 | 17:08
Valentin Cretu suspendat pentru meciul cu FC Voluntari Cristi Manea poate fi din nou titular la FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB a fost învinsă de Astra Giurgiu, scor 1-3, iar Bogdan Argeș Vitilă are mari probleme după partida din etapa a 17-a. Valentin Crețu a văzut cel de-al 4-lea cartonaș galben din sezonul 2019 – 2020 la meciul de pe Arena Națională și nu va putea juca împotriva celor de la FC Voluntari, sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 20.30.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 3.60 este cota pentru ”FCSB câștigă la o diferență de un singur gol”. Vezi toate cotele aici!
ADVERTISEMENT

Valentin Crețu, suspendat pentru meciul cu FC Voluntari

Fundașul dreapta în vârstă de 31 de ani a văzut cartonașul galben atunci când FCSB a jucat împotriva celor de la Sepsi (etapa 2), FC Botoșani (etapa 3), Chindia Târgoviște (etapa 13) și Astra Giurgiu (etapa 17). Astfel, acesta nu va fi în lotul roș-albaștrilor pentru duelul cu FC Voluntari.

În condițiile în care Bogdan Argeș Vintilă nu se va putea baza pe serviciile lui Valentin Crețu la meciul pe care FCSB îl va juca pe stadionul ”Anghel Iordănescu”, cu FC Voluntari, atunci antrenorul vicecampioanei României va trebui să apeleze la Cristi Manea, fotbalist care nu a mai jucat titular în campionat de pe 5 octombrie 2019, atunci când a făcut parte din echipa de start a roș-albaștrilor împotriva lui Dinamo, scor 1-1, dar l-a dezamăgit pe Gigi Becali cu evoluția sa.

ADVERTISEMENT

Cristi Manea are un singur meci în campionat pentru FCSB

După ce nu l-a impresionat pe Gigi Becali cu prestația sa din derby-ul cu Dinamo, Cristi Manea nu a mai jucat niciun minut pentru FCSB în campionat, dar a bifat minute cu Universitatea Cluj, în Cupa României, atunci când vicecampioana s-a impus pe Cluj Arena cu scorul de 1-0.

Cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro, Cristi Manea a semnat cu FCSB pe 2 septembrie 2019, după ce Gigi Becali a ajuns la un acord cu Apollon Limassol pentru împrumut fundașului dreapta pentru un sezon.

ADVERTISEMENT
  • 10 selecții la echipa națională a României are Cristi Manea
  • 79 de meciuri a jucat Cristi Manea pentru CFR Cluj
Tags: