Life

Fondatorul petrecerilor Anonymous a murit! Valentin Gherebe, găsit fără suflare în casă. Cauza decesului. Update

Fondatorul petrecerilor Anonymous, Valentin Gherebe, a murit, înainte de a împlini 44 de ani. Cunoscut în showbiz pentru evenimente pe care le realiza, acesta a fost găsit, fără suflare, în casă.
02.02.2022 | 12:00
Fondatorul petrecerilor Anonymous a murit Valentin Gherebe gasit fara suflare in casa Cauza decesului Update
Fondatorul petrecerilor Anonymus, Valentin Gherebe, a murit Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
02-02-2022
10:04

Care e cauza decesului lui Valentin Gherebe, fondatorul petrecerilor Anonymous din România

Conform celor mai recente informații, Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, ar fi murit în urma unui infarct miocardic, anunță Gândul care citează surse judiciare.

A fost deschis deja un dosar de moarte suspectă în acest caz. Sursele din anchetă mai spun că pe trupul bărbatului nu au fost găsite răni vizibile sau înțepături.

În zilele următoare, medicii legiști vor efectua examenul histopatologic pentru a fi prelevate mostre din fiecare organ în parte. În urma acestei proceduri se va stabili dacă acesta consumase vreo substanță.

Valentin Gherebe a fost descoperit fără suflare în propria locuință. Decesul fondatorului petrecerilor Anonymous a luat prin surprindere showbiz-ul românesc, moartea lui fiind anunțată în cursul zilei de 31 ianuarie 2022.

Valentin Gherebe a murit! Ce s-a întâmplat cu fondatorul petrecerilor Anonymous

Valentin Gherebe a fost găsit fără suflare, în apartamentul în care locuia, luni, pe 31 ianuarie 22. Fondatorul petrecerilor Anonymous nu împlinise 44 de ani, moartea lui fiind cu atât mai surprinzătoare cu cât, din ce se știe până la această oră, nu avea niciun fel de probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Anunțat pe conturile de socializare ale unor cunoscuți de-ai lui, decesul lui Valentin Gherebe a provocat consternare în rândul celor care l-au cunoscut. Trupul neînsuflețit al fondatorul petrecerilor Anonymous a fost dus, din informațiile FANATIK, la Institutul de Medicină Legală pentru a se afla care este cauza morții.

Cu toate acestea, cei mai mulți prieteni ai lui sunt convinși că un infarct ar fi motivul pentru care Valentin Ghebere s-a stins din viață, stresul din ultima perioadă fiind, probabil, prea mare pentru el.

ADVERTISEMENT

”Valentin Gherebe, tăticul Anonymous, cum îi spuneam eu, omul care a avut încredere în mine de la prima apăsare a butonului de redare și care mi-a dat prima șansă în industria muzicii electronice. Nu îmi vine să cred că te-ai dus”, a notat, pe Facebook, Livia Andrei, una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea DJ-ilor.

Cine era Valentin Gherebe, fondatorul petrecerilor Anonymous

Valentin Gherebe a făcut hochei de performanță, el fiind, la un moment dat, și membru al echipei naționale. Fondator al petrecerilor Anonymous, Valentin Gherebe nu părea să aibă probleme în afaceri.

ADVERTISEMENT

Proprietar al firmei Funky Business Management, cea prin care organiza petreceri de neuitat pentru iubitorii de muzică electronică și tehno, Valentin Gherebe reușea să înregistreze, în ultimul an fiscal, un profit acceptabil. Astfel, la o cifră de afaceri de 401.234 de lei, având în vedere că era și angajat acolo, obținea un profit net de 13.414 de lei.

Valentin Gherebe a trecut, recent, și printr-un divorț care a devenit dificil, probabil, din cauza partajului. Conform portalului instanțelor, cei doi soți au cerut, reciproc, executarea silită a celuilalt, ultimul termen fiind chiar pe 11 ianuarie 2022, atunci când magistrații au încuviințat una dintre cereri.

ADVERTISEMENT
Valentin Ghebere
Valentin Gherebe se judeca cu fosta lui soție

Mai mult, cei doi foști soți erau și într-un proces în care Elena, femeia cu care fusese căsătorit Valentin Gherebe , în calitate de reclamant, cerea magistraților să se exprime în privința exercitării autorității părintești pentru vizitarea copilului, ei fiind părinții unul băiețel. Înfățișarea în procesul cu privire la situația copilului lor urma să aibă loc mâine, pe 2 februarie 2022.

Valentin Gherebe, în scandal cu nepotul lui Gigi Becali

Cu ani în urmă, Valentin Gherebe și Lucian, nepotul lui Gigi Becali, au fost în mijlocul unui scandal de proporții. Lucian Becali, nemulțumit de cum a fost tratat la petrecere, i-a atras atenția lui Valentin Ghebere, iar acesta i-a replicat și a reușit să îl scoată din sărite pe nepotul latifundiarului din Pipera care a avut și ieșire publică dură.

”Am văzut că unul din organizatori m-a făcut `cel mai mare cocalar’ pentru că am îndrăznit să-mi dau cu părerea despre petrecerea lui… El se numește Valentin Gherebe! Prietene, dacă ție nu îți ies petrecerile nu înseamnă că eu sunt cocalar (…) Dacă am plătit niște bani și era un eveniment public pot să-mi dau cu părerea”, spunea Lucian Becali, la acea vreme, conform Wowbiz.

ADVERTISEMENT
Tags: