Unde a ajuns să dea probe un fost stelist. În 2014 era al doilea cel mai bun marcator din Liga 1

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
15/07/2017, 19:00
Unde a ajuns să dea probe un fost stelist. În 2014 era al doilea cel mai bun marcator din Liga 1

În 2014, Valentin Lemnaru se afla în primă glorie, atacantul fiind transferat de Steaua de la U Cluj în vara acelui an. Fotbalistul fusese al doilea cel mai bun marcator al Ligii 1 în sezonul 2013-14, după ce înscrisese 13 goluri, cu două mai puţin decât Liviu Antal de la FC Vaslui. În momentul transferului, Lemnaru era cotat la 1.000.000 de euro de site-ul transfermarkt.

La Steaua a stat doar câteva luni, atacantul fiind trimis înapoi la U Cluj după ce jucase doar un singur meci în tricoul roş-albastru. Momentul de glorie al lui Valentin Lemnaru a trecut repede, în tricoul “şepcilor roşii” având evoluţii neconvingătoare. Pentru atacant au urmat transferuri succesive, la un moment dat ajungând să joace pentru East Riffa, echipă din prima ligă din Bahrain.

Valentin Lemnaru a revenit recent la U Cluj, unde se află în probe. Clujenii vor juca în sezonul viitor în Liga 3. “El vrea să se întoarcă la Universitatea. Se va pregăti cu noi şi vom vedea la ce nivel de pregătire se află. Susţine probe, de ce să ne ascundem? Noi avem lotul conturat în mare măsură. Îl vom urmări la antrenament, de acum”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru actualdecluj.ro.

U Cluj ţinteşte promovarea în Liga 2, iar Ioan Ovidiu Sabău a anunţat că are în plan şi formarea unei echipe secunde care ar urma să evolueze în Liga 4. Luni, 17 iulie, clujenii se vor reuni în Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu” pentru pregătirea noului sezon. Pe 9 august, U Cluj va juca primul meci oficial al stagiunii, în faza 1 a Cupei României, contra celor de la Unirea Dej.

100.000 de euro este cota lui Valentin Lemnaru, conform site-ului transfermarkt.com

Închide ×