Sport

Valentin Mihăilă a fost aproape să plece de la Parma: „Au existat discuții cu Lazio și Watford”. Exclusiv

Mai multe cluburi s-au interesat de Valentin Mihăilă în această vară. Tatăl său a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că Lazio și Watford au venit cu propuneri de transfer.
16.09.2021 | 15:23
Valentin Mihaila a fost aproape sa plece de la Parma Au existat discutii cu Lazio si Watford Exclusiv
Valentin Mihăilă a fost aproape să plece de la Parma: „Au existat discuții cu Lazio și Watford”. Exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt fotbaliștii care trebuie să o ducă pe Parma înapoi în prima ligă din Italia. „Păziți” de „gardianul” veteran Gianluigi Buffon, cei doi internaționali români vor avea un sezon foarte greu pentru revenirea în Seria A.

Dacă Man a fost convocat de Mirel Rădoi la ultima acțiune a echipei naționale, fostul fotbalist al Universității Craiova a lipsit din cauza unei accidentări care l-a chinuit în ultima vreme. Totuși, Mihăilă pare că își revine la forma care l-a consacrat și ar putea reprezenta o soluție pentru meciurile României de luna viitoare.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă, oferte pentru a pleca de la Parma: „Au fost discuții cu Lazio și Watford”

Valentin Mihăilă este cel mai promițător fotbalist de la Parma și poate cel mai promițător din Serie B, iar acest lucru nu avea cum să treacă neobservat de cluburile importante din Europa. Încă de pe vremea când evolua la Universitatea Craiova, Mihăilă a atras multe priviri.

Chiar dacă a avut probleme medicale o perioadă îndelungată, mai multe echipe s-au interesat de Mihăilă. Tatăl său, Marian Mihăilă, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că au existat mai multe discuții între oficialii Parmei și omologi de la alte cluburi:

ADVERTISEMENT

„Au fost diferite discuții în legătură cu transferul lui Vali. Am văzut că a apărut și prin presă. Eu știu că Lazio a vrut să-l transfere de la Parma, dar cred că suma nu a fost la nivelul așteptărilor. De asemenea, Watford s-a interesat de el. Știu că englezii, Granada și Udinese au același patron.

Discuțiile s-au derulat la nivelul cluburilor. Sper ca Vali să își revină la o capacitate de sută la sută. Cei de la Parma l-au păstrat pentru că vor să îl aibă în lupta pentru promovarea în Seria A. 

ADVERTISEMENT

Eu sper să fie și convocat la echipa națională, dar trebuie să își revină și la cea mai bună formă. Eu cred că într-o lună va fi apt sută la sută și va da randament maxim,” a declarat tatăl lui Mihăilă pentru FANATIK.

  • 8,5 milioane de euro a plătit Parma Universității Craiova pentru Valentin Mihăilă 
  • 19 meciuri, 5 goluri și 2 pase decisive are fotbalistul de 21 de ani la Parma
ADVERTISEMENT

Parma are un start bun de campionat și visează la revenirea în Seria A. Mihăilă, Man și Buffon sunt starurile echipei

Parma are de luptat pentru revenirea în prima ligă, iar începutul de sezon în campionat nu este deloc rău. Trupa internaționalilor români au obținut șapte puncte din primele trei runde.

Parma a început cu remiză, scor 2-2, cu Frosinone, fiind egalată în minutul 88. În runda care a urmat, Vali Mihăilă a fost eroul echipei, reușind să înscrie în minutul 96 al partidei cu Benevento.

Cu Pordenone, Parma s-a distrat și a câștigat cu 4-0, iar Man a marcat. „pur și simplu devastator pe contraatac,” au scris italienii de la TuttoMercatoWeb.

De asemenea, ziariștii l-au lăudat și pe Valentin Mihăilă: „Deși nu este încă fizic la cel mai înalt nivel, se află într-o formă excelentă și este de neoprit, creând multe pericole în apărarea rivalilor și reușind o cursă excelentă,” au scris aceștia.

ADVERTISEMENT