Sport

Valentin Mihăilă, alături de U Craiova la finala Cupei României. Video exclusiv

Valentin Mihăilă îi va susține din tribune pe foștii săi coechipieri de la Universitatea Craiova, în finala Cupei României împotriva celor de la Astra Giurgiu.
22.05.2021 | 21:04
Valentin Mihaila alaturi de U Craiova la finala Cupei Romaniei Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are un spectator de lux la meciul care poate salva acest sezon prin câștigarea unui trofeu, a opta Cupă a României din istoria clubului.

FANATIK l-a surprins pe jucătorul celor de la AC Parma, alături de rezervele lui Marinos Ouzounidis, în momentul în care se îmbrățișa cu atacantul Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă, alături de foștii săi colegi la finala Cupei României de la Ploiești

Valentin Mihăilă a fost foarte bucuros să se revadă cu foștii săi colegi, cel mai emoționant moment a fost însă revederea cu Elvir Koljic, iar FANATIK a surprins live momentul.

În tribunele stadionului a fost surprins și Paul Papp, alături de Mihai Roman, care sunt și ei aproape de „lei”, în încercarea de a cuceri din nou Cupa României după trei ani.

ADVERTISEMENT
Paul Papp si Mihai Roman, alaturi de rezervele celor de la Universitatea Craiova
Paul Papp si Mihai Roman, alaturi de rezervele celor de la Universitatea Craiova.

Valentin Mihăilă este cel important transfer din istoria clubului. Atacantul s-a transferat în Serie A în luna octombrie a anului trecut, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate mutarea sa la Parma.

Ce a spus Valentin Mihăilă înainte de meci

Deși Parma a retrogradat în Serie B, Valentin Mihăilă a declarat înainte de meci că își dorește să continue la „cruciați” chiar și în aceste condiții, mai ales că patronul american i-a mărit salariul atât lui cât și lui Dennis Man.

ADVERTISEMENT

„Normal, am contract cu Parma şi vom juca în Serie A. Trebuie să promovăm. Trebuie să ne facem datoria. Ne-am dori să continuăm în Serie A. Lucrurile au mers mult mai bine după ce a venit şi Dennis Man. Dacă eşti talentat la fotbal, începi să vorbeşti cu ei despre meciuri. În vestiar ne spuneau că toţi am intrat în asta şi trebuie s-o scoatem la capăt”, a spus fotbalistul înainte de meciul dintre Craiova și Astra.

Atacantul nu se gândește la alte oferte și a recunoscut că a fost un sezon extrem de dificil, dar și cu satisfacții majore, în ciuda retrogradării în Serie B: „S-a acumulat oboseală după meciurile naţionalei. Habar n-am de oferte. Am jucat, am marcat, am debutat la naţională. Deci s-au întâmplat nişte lucruri mari”, a mai explicat Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Scandal la stadionul din Ploiești înainte de finala Cupei României.

Fanii celor de la Universitatea Craiova au fost la un pas să nu mai intre pe stadion, după ce au protestat din cauza faptului că nu au fost lăsați să intre pe stadion cu coreografia pregătită special pentru finala Cupei României.

Ultrașii olteni s-au adunat la stadionul „Ion Oblemenco” și au plecat în grup organizat spre Ploiești. Fanii au achizionat toate cele 3750 de bilete, atât cât FRF a permis pentru acest meci. Pe stadion, suporterii au făcut spectacol, iar suporterii au făcut și un gest superb pentru o persoană invalidă, care a venit de la Buzău pentru îi susține pe „lei”.

Condițiile de participare pe la stadion la acest meci au fost extrem de dure, iar fanii Craiovei au protestat împotriva FRF, care în opinia suporterilor a tergiversat mult publicarea condițiilor de acces la finala Cupei: „Considerăm tergiversarea publicării condițiilor de acces la finala Cupei o dovadă în plus de lipsă de respect față de suporteri. De parcă nu ajungea că am fost mereu singura categorie socială ignorată în toate momentele de relaxare”, au spus supărați suporterii.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Academica Clinceni: 3,65 este cota pentru „meci egal”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT