Sport

Valentin Mihăilă, aproape de revenirea pe teren. Ultimele informații despre starea sa. Exclusiv

Valentin Mihăilă este tot mai aproape de revenirea pe teren, iar FANATIK îți oferă ultimele informații despre starea sa medicală și când s-ar putea produce revenirea.
16.08.2021 | 21:26
Valentin Mihaila aproape de revenirea pe teren Ultimele informatii despre starea sa Exclusiv
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă este unul dintre cei mai curtați jucători din liga a doua italiană, chiar dacă fotbalistul este deocamdată accidentat. Lazio, grupare la care evoluează și Ștefan Radu, s-a interesat de fostul fotbalist al Universității Craiova.

Cei doi români de la Parma, Man și Mihăilă, sunt foarte apreciați și vor avea misiunea de a conduce echipa înapoi în prima ligă, după ce Parma a retrogradat în sezonul precedent. Cei doi ar putea reprezenta soluții și pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă este aproape să revină pe teren. Ar putea să apară într-un meci oficial începând chiar de săptămâna viitoare. Face antrenamente cu echipa, dar staff-ul nu vrea sa riște

Valentin Mihăilă este unul dintre fotbaliștii români care promite. Chiar dacă a retrogradat cu Parma, Mihăilă reprezintă unul dintre oamenii care pot fi viitorul echipei naționale. De altfel, acesta a și marcat deja sub „tricolor”. În ultima vreme, Mihăilă a ratat meciuri ale echipei naționale din cauza unei accidentări.

Pubalgia i-a dat mari bătăi de cap fostului jucător al Universității Craiova, fiind nevoit să facă două operații din această cauză. Din fericire, ultimele informații sunt foarte bune. FANATIK a aflat că Valentin Mihăilă este foarte aproape de revenirea pe gazon.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român de 21 de ani se antrenează alături de coechipieri și speră să fie în lotul pentru meciurile oficiale începând de săptămâna viitoare, adică în etapa a doua din Serie B. Staff-ul medical al celor de la Parma nu vrea să riște nimic, deși Mihăilă se comportă bine la ședințele de pregătire.

Vineri, Parma începe bătălia pentru promovarea în primul eșalon italian. În prima etapă a campionatului, echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man va juca împotriva formației Frosinone. Spre deosebire de colegul său, Dennis Man este apt și va juca.

ADVERTISEMENT

Omul care s-a ocupat de perioada de recuperare a lui Mihăilă a fost în Italia pentru a discuta cu fotbalistul. Fostul jucător al Craiovei a intrat în atenția oficialilor de la Lazio, dar prețul este „piperat”

Dacă Mihăilă mai trebuie să aștepte, Dennis Man a jucat deja într-un meci oficial pentru Parma, în Cupa Italiei, contra celor de la Lecce.  Din păcate, acesta a fost unul slab pentru el și coechiperii săi. Man a jucat doar până în minutul 60.

În aceste zile, cei doi români s-au bucurat și de o vizită specială. Alin Burileanu, kinetoterapeutul echipei naționale și omul care s-a ocupat și de perioada de refacere a lui Valentin Mihăilă, a fost la Parma și a avut o discuție cu foștii jucători de la FCSB și Craiova.

ADVERTISEMENT

Mihăilă ar fi putut să plece în această vară de la Parma, fiind în vizorul lui Lazio. Totuși, patronul Parmei nu este dispus să renunțe așa ușor la jucătorul transferat pentru aproximativ 8,5 milioane de euro. Astfel, fotbalistul român are un preț fixat de 20 de milioane de euro, care este „piperat” chiar și pentru un club ca Lazio.

„În Bordeaux, doctorul mi-a spus că 99% scap. Sper ca operaţia să fie bună şi să nu mai am probleme. Aceleaşi operaţii, la acelaşi doctor, le-a făcut Verratti, care a scăpat.

Sper să nu mai am dureri, pentru că asta m-a ţinut departe de teren. În ultimele 3-4 luni la Craiova am jucat cu dureri foarte mari,” declara Valentin Mihăilă în urmă cu ceva timp.

  • 8.500.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, conform site-urilor de specialitate
ADVERTISEMENT