Fotbal international

Valentin Mihăilă are Italia la picioare: „E o piatră prețioasă, încă neșlefuită, o bijuterie de jucător”

11.03.2021 | 09:05
Valentin Mihaila are Italia la picioare E o piatra pretioasa inca neslefuita o bijuterie de jucator
ADVERTISEMENT

Internaționalul român Valentin Mihăilă i-a cucerit definitiv pe italieni. A marcat primul gol în Serie A la meciul cu numărul 10 și este indispensabil pentru Parma.

Transferat la începutul lunii octombrie anul trecut, Mihăilă a devenit operațional pentru noua lui echipă abia la începutul acestui an, după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Ultimele evoluții ale românului nu au trecut neobservate de jurnaliștii și oamenii de fotbal din Peninsulă care îl consideră viitorul Parmei.

Presa din Parma despre Valentin Mihăilă: „O bijuterie de jucător”

Românul de 21 de ani i-a costat pe cei de la Parma aproximativ 8,5 milioane de euro, dar fiecare cent a fost investit inteligent, în viziunea celor de la Parmalive.com.

ADVERTISEMENT

”Valentin Mihăilă se dovedește a fi o piatră prețioasă, încă neșlefuită, dar o bijuterie de jucător. Caută mereu să-și depășească adversarii, are personalitate, atacă mereu spre poartă, chiar dacă nu-i iese mereu.

De când a venit la echipă, a jucat mereu bine, a fost mereu printre cei mai buni de pe teren”, au titrat jurnaliștii italieni.

ADVERTISEMENT

Accidentarea care l-a ținut pe loc pe Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă nu a ajuns la Parma în plenitudinea forțelor. O pubalgie i-a dat mari bătăi de cap și, în cele din urmă, a trebuit să se opereze ca să scape de problemă.

Italienii știu acest lucru și mai cred că dacă nu ar fi avut probleme medicale, Mihăilă era omul care ar fi scos echipa gialloblu din zona fierbinte a clasamentului în care se află acum.

ADVERTISEMENT

”Ce păcat că atunci când s-a transferat avea probleme de sănătate din cauza cărora a lipsit până la Crăciun, devenind practic o achiziție a lunii ianuarie.

Mihăilă a devenit indispensabil pentru Parma, iar acum pare a se fi descătușat după ce marcase în Cupa Italiei. E nevoie de continuitate”, a mai scris sursa citată.

ADVERTISEMENT