Fotbal intern

Valentin Mihăilă se află în afara oricărui pericol. Jucătorul Craiovei a suferit o comoție cerebrală

03.11.2018 | 00:06
Valentin Mihaila se afla in afara oricarui pericol Jucatorul Craiovei a suferit o comotie cerebrala

Valentin Mihăilă a fost lovit de către Laurențiu Rus, în minutul 10 al partidei din Copou, dintre Poli Iași și U Craiova. Rus a încasat un cartonaș roșu, iar Mihăilă a primit timp de minute bune îngrijiri medicale pe marginea terenului, pentru ca apoi să fie transportat de urgență la spital, întrucât a suferit o comoție cerebrală.

„Jucătorul a prezentat o scurtă pierdere de conştienţă, din cauza unei posibile comoţii cerebrale. Este transportat la spital, unde se vor efectua investigaţii suplimentare. A fost transportat conştient, stabil hemodinamic şi respirator”, a declarat medicul de pe ambulanţa prezentă la stadionul din Copou, Diana Zinovei, pentru Telekom Sport.

Valentin Mihăilă e în afara oricărui pericol după comoția cerebrală. A vorbit cu părinții săi

Ajuns la Spitalul din Iași, Mihăilă a început să se simtă mai bine. Mai mult, tânărul fotbalist Craiovei chiar a reușit să vorbească la telefon cu părinții săi și să îi asigure că totul este în ordine: „Se pare că Vali Mihăilă este bine; a fost dus totuși la spital deoarece are “frecvențe de vomă” și pentru investigații amănunțite. Este conștient, în afara oricărui pericol, a vorbit chiar și cu familia prin telefon”, se arată pe pagina suporterilor echipei lui Devis Mangia.

?UPDATE: este constient, in afara oricarui pericol, a vorbit chiar si cu familia prin telefon ??se pare ca Vali Mihaila…

Gepostet von Supporters UCV am Freitag, 2. November 2018

U Craiova a câștigat cu 3-0 duelul din deplasare cu Poli Iași și ocupă în prezent locul secund în clasament, cu 25 de puncte.

Născut pe 2 februarie 2000, Valentin Mihăilă este unul dintre tinerii de perspectivă ai Craiovei. El a debutat sezonul trecut la olteni, când a jucat într-un meci de Cupa României, dar în actuala stagiune a reușit să își găsească un loc concret în lotul lui Mangia. Mihăilă a fost folosit în special în flancul drept al ofensivei Craiovei, pentru care a reușit 4 pase decisive în 11 meciuri jucate în toate competițiile. De asemenea, Valentin este și internațional de tineret, cu selecții în naționalele U17 și U19.