Fotbal intern

Valentin Mihăilă, cu gândul la Serie A! „Perla” oltenilor a aflat că e dorit de Cagliari: „Mi-aş dori să plec!”

18.04.2020 | 11:41
Valentin Mihaila cu gandul la Serie A Perla oltenilor a aflat ca e dorit de Cagliari Mias dori sa plec
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă este considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din lotul Universității Craiova, iar formația din Bănie speră să îl vândă pe o sumă consistentă.

Tânărul atacant al oltenilor a aflat că este dorit de Cagliari, formație din Serie A, și a mărturisit că și-ar dori să plece în Italia, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă nu ar refuza o plecare în Serie A

Valentin Mihăilă este dorit de Cagliari, formație pregătită de Walter Zenga, tehnician care cunoaște foarte bine fotbalul din România, iar tânărul fotbalist al Craiovei nu ar spune nu unei posibile mutări:

Nu am auzit nimic, eu nu prea citesc presa. Aştept să mă contacteze cineva dacă e ceva serios. Dar eu nu am auzit.

ADVERTISEMENT

A fost mai demult de la domnul Zenga, spusese niste vorbe frumoase despre mine şi m-am gândit că poate trimite o nouă ofertă. Dar deocamdată nu am primit nimic”.

„Normal că mi-aş dori, dacă o să plec de la Craiova, pentru că îmi doresc să plec afară şi campionatele mele preferate sunt Spania şi Italia”, a mai spus Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă se mai reia campionatul!”

Valentin Mihăilă a continuat și a vorbit și despre situația actuală din fotbalul românesc, mărturisind că nu știe dacă o să se mai reia campionatul: „Nu știu dacă se mai reia campionatul, în condițiile în care epidemia de coronavirus se extinde.

Și nu cred că vom scăpa curând. Poate câștigăm campionatul la anul. Oricum, nu plec din Bănie în străinătate fără titlu”.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu se oprea campionatul, n-aș fi putut juca nici cu Botoșaniul, nici împotriva Astrei. Iar pentru meciurile naționalei, că era cea de tineret sau cea de seniori, eram incert.

În afara unor exerciții specifice, date de medici, de trei săptămâni nu fac nimic altceva”, a încheiat Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT