Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Valentin Mihăilă, discurs sincer după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein. ”Nu e încântător, dar vom arăta altfel la EURO”

România a obținut doar un rezultat de egalitatea cu Liechtenstein, 0-0, iar moralul ”tricolorilor” a scăzut înainte de debutul la Campionatul European din Germania.
08.06.2024 | 00:38
Valentin Mihaila discurs sincer dupa ce Romania sa facut de ras cu Liechtenstein Nu e incantator dar vom arata altfel la EURO
Valentin Mihăilă, mesaj clar înainte de Campionatul European: ”Fiecare jucător va da totul, va muri pe teren pentru tricolor” Foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

România a dezamăgit înainte de turneul final din Germania. ”Tricolorii” au susținut două partide de pregătire, terminate ambele la egalitate, 0-0 cu Bulgaria și Liechtenstein, două naționale mult mai slab cotate decât cea a lui Edi Iordănescu.

Valentin Mihăilă, discurs sincer după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein. ”Nu e încântător, dar vom arăta altfel la EURO”

”Tricolorii” au controlat partida, au avut numeroase ocazii de a înscrie, însă mingea nu a intrat în poarta celor din Liechtenstein. România a arătat o lipsă cruntă de luciditate în careul adversarilor, care s-au apărat eroic.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a vorbit despre rezultatul sub așteptări obținut în partida cu Liechtenstein. Extrema de la Parma a recunoscut că scorul nu a fost cel la care se aștepta, însă are încredere că naționala României poate să își redreseze jocul și să facă o figură frumoasă la EURO.

„Cred că puteam fi mai concentrați în fața porții. Dar eu sunt încrezător și vom arăta altfel la EURO. Ei nu ne-au pus multe probleme, a fost un joc în zona 3, unde am încercat să creăm, să avem acțiuni de poartă. Ei au reușit un rezultat bun, pentru noi nu e încântător, dar vom arăta altfel la EURO.

ADVERTISEMENT

La turneul final nu vom avea atâtea ocazii, vom avea maxim 2-3 șanse pe meci. Vom arăta o altă față, nu am reușit să ne conectăm la maxim. Nu voiam nici să ne accidentăm, vom fi altfel la EURO.

Sunt sigur că fanii vor fi alături de noi. Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat la meciul cu Bulgaria, ar trebui să fie alături de noi, noi alături de ei și să facem o echipă”.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a transmis că așteaptă cu nerăbdare meciurile din Germania. Fotbalistul a menționat care este obiectivul României pentru turneul final. În plus, atacantul e sigur că atât el, cât și colegii săi, vor da tot ce au mai bun la EURO.

„E visul meu de când eram copil să joc la un turneu final cu echipa națională. Obiectivul e să ieșim din grupă și cred că putem realiza acest obiectiv. Nimeni nu e favorit la EURO, e altceva acolo, alt ritm, altă concentrare.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur că vor fi alte meciuri la EURO. Fiecare jucător va da totul, va muri pe teren pentru tricolor la acest Campionat European,” a precizat Valentin Mihăilă, la finalul meciului cu Liechtenstein.

Lotul României pentru turneul final din Germania:

Portari: Horațiu Moldovan, Florin Niță, Ștefan Târnovanu

Fundași: Andrei Rațiu, Vasile Mogoș, Radu Drăgușin, Bogdan Racovițan, Adrian Rus, Ionuț Nedelcearu, Andrei Burcă, Nicușor Bancu

Mijlocași: Deian Sorescu, Ianis Hagi, Dennis Man, Marius Marin, Adrian Șut, Răzvan Marin, Nicolae Stanciu, Darius Olaru, Alexandru Cicâldău, Valentin Mihăilă, Florinel Coman

Atacanți: Denis Drăguș, George Pușcaș, Denis Alibec, Daniel Bîrligea

ADVERTISEMENT