Sport

Valentin Mihăilă e în cârje! FANATIK a dezvăluit în week-end ce accidentare groaznică a suferit jucătorul Parmei. Video

Valentin Mihăilă (22 de ani) s-a accidentat în meciul dintre Parma și Ternana, când a fost schimbat după doar 12 minute.
13.09.2022 | 17:32
Valentin Mihaila e in carje FANATIK a dezvaluit in weekend ce accidentare groaznica a suferit jucatorul Parmei Video
Valentin Mihăilă este evaluat conform Transfermarkt la 5.500.000 de euro. Sursă foto: Profimedia Images
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă era cel în formă „tricolor”, însă FANATIK a anunțat în exclusivitate că jucătorul celor de la Parma va rata acțiunea echipei naționale a României.

Ghinion teribil pentru Edi Iordănescu. Valentin Mihăilă ratează meciurile naționalei

Valentin Mihăilă a reușit două goluri și trei pase decisive în primele cinci etape la Parma și ar fi fost cu siguranță convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile României cu Bosnia și Finlanda.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul „cruciaților” a postat pe pagina lui oficială de Instagram primele imagini după accidentare.

Fotbalistul lui Parma a suferit o ruptură musculară și momentan se deplasează în cârje.

Cum s-a accidentat Valentin Mihăilă și când poate reveni pe teren

Valentin Mihăilă s-a accidentat în ultima etapă din Serie B, după ce a bătut o lovitură liberă în meciul cu Ternana.

ADVERTISEMENT

Un prieten al fostului jucător al Universității Craiova, care l-a și filmat, s-a amuzat pe seama sa: „Vezi ce se întâmplă dacă bați lovituri libere?”.

Mihăilă ar putea lipsi mai multe luni de pe gazon și va rata ultimele două meciuri ale României din Liga Națiunilor. El a suferit o leziune de grad înalt la nivelul coapsei piciorului drept: „Mă voi întoarce mai puternic”, a scris Valentin Mihăilă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu îi are la dispoziție pentru ultimele două meciuri din acest an nici pe Ianis Hagi și Deian Sorescu, accidentați și ei.

Valentin Mihăilă, lăudat de presa din Italia pentru evoluțiile sale de la Parma: „Românul e pe primul loc în Serie B la pase decisive”

Jucătorul în vârstă de 22 de ani era cel mai bun pasator din liga a doua italiană și a fost lăudat de presa din Italia după începutul de sezon excelent.

ADVERTISEMENT

„Valentin Mihăilă și Roberto Inglese au fost la înălțime în acest debut de sezon, fiind decisivi cu golurile și assisturile pe care le-au reușit.

Amândoi sunt golgheterii Parmei, iar românul este pe primul loc în Serie B la pase decisive. Pecchia știe că se poate baza pe ei”, au declarat jurnaliștii de la ParmaLive.

ADVERTISEMENT