Fotbal intern

Valentin Mihăilă, eroul din meciul cu Finlanda: „Mă bucur că domnul Pițurcă a plecat fericit de la stadion!”

14.11.2019 | 22:32
Valentin Mihaila eroul din meciul cu Finlanda Ma bucur ca domnul Piturca a plecat fericit de la stadion
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a vorbit după meciul cu Finlanda U21, partidă în care a marcat trei goluri. Atacantul Universității Craiova a uimit pe toată lumea, până și pe Victor Pițurcă, antrenorul echipei, care a plecat fericit de la stadion, în urma prestației de senzație a jucătorului său.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,91 este cota pentru victoria României la meciul cu Suedia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Mihăilă, eroul României U21: „Mă bucur că domnul Pițurcă a plecat fericit de la stadion!”

Valentin Mihăilă a vorbit după meciul cu Finlanda U21, în care a marcat de trei ori: „Sunt foarte fericit pentru această victorie. Îi dedic victoria lui Rațiu, care a avut un moment dificil în familie și care a avut tăria de caracter să joace astăzi. Mă bucur că domnul Pițurcă a plecat de la stadion fericit și sper să-mi fac treaba cât mai bine și la echipa de club”.

„Trebuie să continui pe același drum, iar la Irlanda de Nord să facem o figură frumoasă. Chiar vorbeam cu tata și cu Mirel Rădoi și le ziceam că mi-aș dori să câștigăm la diferență de 3 goluri”, a mai spus Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore a vorbit și el după duelul cu nordicii: „Ne-am dorit foarte mult această victorie și suntem foarte mulțumiți de ce am realizat. Am avut un meci dificil, adversarii noștri ne-au pus probleme. Ne dorim din tot sufletul ca și naționala mare să se califice la EURO”.

„E prea devreme să facem calcule, trebuie să luăm fiecare meci în parte, iar cu Irlanda de Nord va fi un alt meci dificil pe care trebuie să-l câștigăm”, a mai spus fotbalistul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT