Sport

Valentin Mihăilă criticat aspru de presa din Italia după Bologna – Atalanta 0-1. ”Nu se vede pe teren”

Convocat pentru amicalele României cu Grecia și Israel, Valentin Mihăilă a primit critici dure din partea jurnaliștilor italieni după victoria echipei sale, Atalanta, în deplasare la Bologna.
21.03.2022 | 12:35
Valentin Mihaila criticat aspru de presa din Italia dupa Bologna  Atalanta 01 Nu se vede pe teren
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a prins o repriză în duelul echipei sale Atalanta Bergamo, la Bologna, dar evoluția lui a fost sub așteptări. Presa din Italia menționează că nu a adus nimic pozitiv în atacul bergamascilor.

Valentin Mihăilă a primit cea mai mică notă dintre jucătorii Atalantei

Internaționalul român Valentin Mihăilă a bifat duminică a patra apariție în tricoul echipei Atalanta Bergamo, în actualul sezon din Serie A, în victoria 1-0 de pe terenul Bolognei.

ADVERTISEMENT

Evoluția fotbalistul a fost, însă, dezamăgitoare, aspect punctat de presa din peninsulă care i-a acordat cea mai mică notă dintre toți fotbaliștii bergamasci care s-au aflat pe teren.

”Prestația lui Mihăilă nu a îmbunătățit performanța ofensivă a echipei. Nu reușește prea multe, nu se vede pe teren”, a notat platforma Tuttomercatoweb.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a intrat în joc în minutul 46 și a avut 21 de atingeri de balon în perioada petrecută pe teren. A reușit șase pase pentru coechipieri și a pierdut mingea în șapte situații.

Pentru evoluția sub așteptări a atacantului de 22 de ani jurnaliștii italieni i-au acordat la unison nota 5, una extrem de mică pentru așteptările oficialilor de la Atalanta.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă, o continuă dezamăgire, la Atalanta, convocat la națională

Atalanta Bergamo l-a împrumutat pe Valentin Mihăilă, de la Parma, la sfârșitul lunii ianuarie. De atunci fotbalistul a bifat patru apariții în Serie A, una în Cupa Italiei și una în cupele europene.

În niciunul dintre meciuri atacantul nu a reușit să atragă atenția asupra lui, prin prestația din teren. Acest lucru ar putea face ca la finalul perioadei de împrumut să se întoarcă la Parma, în Serie B.

ADVERTISEMENT

În ciuda evoluțiilor nesatisfăcătoare de la Atalanta, Valentin Mihăilă se numără între jucătorii convocați de selecționerul Edi Iordănescu pentru cele două partide de verificare din această lună, cu Grecia și Israel.

5 partide și un gol are în palmares Valentin Mihăilă în tricoul prime reprezentative de fotbal a României


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,55 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri în meci” la meciul România – Grecia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT