Sport

Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni! Ce scrie presa din peninsulă despre românii de la Parma

Valentin Mihăilă a avut evoluții bune în ultima perioadă la Parma, în special în remiza cu Genoa. Dar și Dennis Man a impresionat!
09.09.2022 | 17:06
Valentin Mihaila ia impresionat pe italieni Ce scrie presa din peninsula despre romanii de la Parma
Valentin Mihăilă, Dennis Man și ceilalți coechipieri se bucură după un gol
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă traversează un moment foarte bun în Italia. Fostul jucător al Universității Craiova a fost omul meciului în remiza de la Genoa, scor 3-3, cu un gol și alte două pase decisive. Dennis Man s-a descurcat și el bine în acest start de sezon în Serie B, având un gol marcat în cele patru apariții pentru gruparea pregătită de Fabio Pecchia.

Valentin Mihăilă are Italia la Picioare. Dennis Man, lăudat și el!

Valentin Mihăilă a impresionat în ultimul meci din Serie B. Internaționalul român a fost cel mai bun de pe teren în remiza cu Genoa, scor 3-3. Fostul jucător al Universității Craiova a marcat un gol și a oferit alte două pase de gol, reușind să atragă toate aprecierile din partea presei italiene.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă și Roberto Inglese au fost la înălțime în acest debut de sezon, fiind decisivi cu golurile și assisturile pe care le-au reușit. Amândoi sunt golgheterii Parmei, iar românul este pe primul loc în Serie B la pase decisive. Pecchia știe că se poate baza pe ei“, au scris jurnaliștii de la ParmaLive.

Nici Dennis Man nu a fost trecut cu vederea, chiar dacă fostul jucător al FCSB-ului nu a avut cifrele lui Mihăilă. Evoluțiile extremei în vârstă de 24 de ani au fost apreciate și se pun mari speranțe în internaționalul român:

ADVERTISEMENT

Când Man, Vazquez și Bernabe sunt la potențialul lor, armonia de pe teren devine și mai evidentă, iar jocul echipei este mai luminat, cu mai multă imaginație și impredictibilitate pentru adversari“, au mai adăugat jurnaliștii de la ParmaLive.

Valentin Mihăila, cel mai bun pasator din Serie B

Cu cele două assisturi din partida cu Genoa, Valentin Mihăilă a ajus la trei pase decisive în acest sezon în Serie B, devenind cel mai bun la acest capitol. În top, se mai află alt internațional român, Olimpiu Moruțan, de la Pisa, cu două assituri reușite.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă e singurul cu trei pase decisive în Serie B. Pe locul doi se află mai mulți jucători cu câte două pase decisive, iar podiumul e completat de jucători ce au oferit un assist în cele patru etape din noul sezon al Seriei B.

Topul pasatorilor din Serie B:

  • 3 assisturi: Valentin Mihăilă;
  • 2 assisturi: Cheddira (Bari), Galazzi (Brescia), Moruțan (Pisa), Rivas (Reggina), Rohden (Frosinone);
ADVERTISEMENT

Cei doi internaționali români de la Parma se află pe lista preliminară a stranierilor convocați de către selecționerul Edi Iordănescu pentru ultimele două partide din Liga Națiunilor.  Cu Finlanda, pe 23 septembrie și Bosnia, pe 26 septembrie.

ADVERTISEMENT