Fotbal international

Valentin Mihăilă impresionează la Parma încă de la primele antrenamente

23.10.2020 | 19:10
Valentin Mihaila impresioneaza la Parma inca de la primele antrenamente
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă, noul jucător al Parmei, impresionează încă de la primele antrenamente prin atitudinea și dăruirea de care dă dovadă.

Geraldo Alves, fost jucător la Petrolul și FCSB, a discutat cu fratele său, Bruno Alves, coleg cu Mihăilă la echipa italiană despre prima impresie pe care a lăsat-o românul în timpul antrenamentelor.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de bandă stângă este obedient la antrenamente, dispus să învețe cât mai mult, un lucru întâlnit mai rar în rândul tinerilor jucători.

Valentin Mihăilă impresionează la Parma de la primele antrenamente

„Am vorbit cu Bruno despre Mihăilă. E ascultător la antrenamente, ceva mai puțin obișnuit pentru jucătorii tineri. E foarte interesat să crească, să-și îmbunătățească jocul. E nevoie să se impună jucătorii români în străinătate, cum s-a întâmplat cu portughezii. Sunt condiții foarte bune de antrenament la Parma, suporterii sunt mulți, dar nu sunt atât de exigenți precum la alte echipe”, a declarat Geraldo Alves, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Mihăilă a fost cumpărat de către Parma Calcio 1913 pentru suma de 8,5 milioane de euro și a semnat un contract până în 2025.

Parma, debut modest de sezon

Parma Calcio a început destul de modest sezonul din Italia, acumulând trei puncte din primele patru partide. Singura victorie a celor de la Parma a fost împotriva Veronei, 1-0.

ADVERTISEMENT

Echipa din regiunea Emilia-Romagna se află pe locul 18 și se pare că va avea un sezon dificil, în care probabil se va lupta pentru menținerea în prima ligă italiană.

Valentin Mihăilă nu și-a făcut debutul în tricoul lui Parma, etapa trecută, pierdută 3-2 în deplasare la Udinese, nefiind inclus în lot din cauză că nu este refăcut complet după o accidentare suferită pe când evolua la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul le cere foștilor colegi să aducă titlul la Craiova

Imediat după ce a fost oficializat transferul său, Valentin Mihăilă a ținut să le mulțumească tuturor supoterilor și a făcut un apel către foștii colegi să aducă titlul în Bănie după o pauză de 3o de ani.

Internaționalul român speră ca fosții săi colegi să reușească să devină campioni, după ce anul trecut Universitatea Craiova a pierdut în ultima etapă titlul, în partida decisivă cu CFR Cluj, ardelenii s-au impus cu 3-1, devenind pentru a treia oară consecutiv campionii României.

  • 450.000 de euro este salariul pe care Valentin Mihăilă îl va primi în primul an de contract cu Parma, acesta urmând să crească progresiv cu câte 50.000 de euro în celelalte 4 sezoane
ADVERTISEMENT