Fotbal international

Valentin Mihăilă încântă la Parma! Laude din partea unei foste glorii: ”Arată personalitate”

26.02.2021 | 16:25
Valentin Mihaila incanta la Parma Laude din partea unei foste glorii Arata personalitate
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă încântă la Parma prin evoluțiile sale. Mai mult, jucătorul român a primit laude din partea unei foste glorii a clubului care a remarcat personalitatea pe care fotbalistul o arată pe teren.

Transferat la Parma de la Universitatea Craiova în schimbul sumei de 8,5 milioane de euro, atacantul a semnat un contract valabil până în anul 2025 cu gruparea italiană.

ADVERTISEMENT

Momentan AC Parma traversează o formă slabă în Serie A, fiind pe locul 19 în clasament, cu 14 puncte acumulate în 23 de meciuri disputate.

Valentin Mihăilă încântă la Parma! Laude din partea unei foste glorii: ”Arată personalitate”

“Parma a cumpărat câţiva tineri promiţători. L-am văzut jucând pe Zirkzee, care mi se pare un fotbalist bun. De asemenea, Mihăilă are şi el evoluţii bune, arată personalitate. Mă refer la meciul cu Udinese.

ADVERTISEMENT

D’Aversa are planul său, e un antrenor excelent şi ştie ce să facă în anumite situaţii. Este nevoit să aşeze jucătorii în locul în care aceştia dau cel mai bun randament. Sunt unele lucruri care trebuie remediate.

Sigur, nimic nu este încă pierdut, iar Torino nu cred că este una dintre echipele care vor avea probleme cu retrogradare”, a declarat Massimo Barbuti pentru site-ul parmalive.com.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, sfaturi pentru Dennis Man

Ilie Dumitrescu are câteva sfaturi pentru Dennis Man, îndemnând-ul pe acesta să aibă mai multă inițiativă pe fază ofensivă atunci când prinde minute pe teren: “Eu asta i-aș spune, dacă aș sta de vorbă cu el. El a intrat bine cu Udinese, să nu fiu înțeles greșit, doar că trebuie să-și asume acțiuni.

A avut o fază când a ajuns aproape de careu, iar el a pasat în dreapta, la Cornelius, parcă. Nu știu dacă ați observat, dar ăsta e profilul lui Mihăilă. Intră în adversar și provoacă. Așa a scos și lovitura de la 11 metri, da?

ADVERTISEMENT

Încearcă să creeze superioritate prin acțiunile individuale. A încercat să se impună ca lider. Cum faci asta? Prin acțiunile tale din ultimii 20 de metri. Mă aștept și de la Man să facă același lucru”, a declarat Dumitrescu la Digisport.

ADVERTISEMENT