Fotbal international

Valentin Mihăilă, lăudat după prestația din meciul Spezia! Ce i se reproșează noului star de la Parma

28.02.2021 | 12:26
Valentin Mihaila laudat dupa prestatia din meciul Spezia Ce i se reproseaza noului star de la Parma
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Parma, Valentin Mihăilă, a fost lăudat de presa italiană după prestația din meciul Spezia, dar în același timp îi reproșează faptul că nu are mai mult sânge rece în fața porții.

La fel ca și în etapa precedentă cu Udinese, parmegianii au condus cu 2-0, dar s-au văzut egalați până la finalul întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Universității Craiova a jucat până în minutul 79 când i-a lăsat locul lui Dennis Man și a lăsat din nou o impresie bună.

Laude pentru Valentin Mihăilă după remiza cu Spezia

Deși nu a mai avut aceleași realizări ca în partida cu Udinese, Valentin Mihăilă a fost din nou extrem de activ și în meciul cu Spezia, lucru pentru care a fost lăudat de presa italiană. ”I-a pus des în dificultate pe Vignati și Ismajli, dar s-a dovedit puțin incisiv”, a scris cotidianul Gazzetta dello Sport , care i-a acordat nota 6.

ADVERTISEMENT

În schimb, ParmaLive l-a notat cu 6,5 pe internaționalul român de tineret. ”A luminat mult jocul, mai ales în repriza secundă, când a fost unicul care a atacat și a depășit adversarul direct.

A avut câteva ocazii, dar sângele rece în fața porții nu e cea mai bună calitate a sa. Totuși a rămas singurul după pauză ce a încercat s-o pună în dificultate pe Spezia”, a scris sursa citată.

ADVERTISEMENT

”Mihăilă are stofă de mare jucător”

”Fuleul lui Mihăilă va deveni extrem de util pentru Parma. Îi lipsește doar calitatea de a fi decisiv în ultimii metri, cu gol sau pasă decisivă, dar arată că are stofă de mare jucător”, a scris tuttomercatoweb.com, care consideră că ”Dennis Man și-a etalat tehnica, însă a intrat poate prea târziu pe teren”.

Fostul atacant al Universității Craiova a avut două ocazii de gol, prima dată fiind blocat de portarul Ivan Provedel, iar a doua oară de un fundaș advers. Mihăilă a dat nouă pase corecte din 13 încercate, având un procentaj de 69%.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Valentin Mihăilă a dezvăluit pentru FANATIK cum arată o zi a fotbalistului la Parma. Marian Mihăilă spune că nivelul din Italia este foarte ridicat, iar acest lucru ar putea să-l ajute pe fiul său să crească în evoluții. ”Nu e ca la noi, două sau trei ore de antrenament. Pleacă la ora 09:00 și vine la ora 18:00”.

ADVERTISEMENT